Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Σε ηλεκτρονική δημοπρασία απο το ΤΑΙΠΕΔ το διατηρητέο της Αγίου Νικολάου και το πρώην ειρηνοδικείο Κλειτορίας

Αχαϊα: Σε ηλεκτρονική δημοπρασία απο το ...

Οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών συμμετοχής

Στο σφυρί βγάζει  το ΤΑΙΠΕΔ ειρηνοδικεία (ανάμεσά τους αυτό της Κλειτορίας) και το νεοκλασσικό στην Αγίου Νικολάου.

Στις 17 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών συμμετοχής και πρώτης προσφοράς για την αξιοποίηση τους, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr.

Σε ότι αφορά το ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου της Πάτρας η σχετική σελίδα στο διαδίκτυο του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει τα εξής:

Τριώροφο κτίριο 681,06 τ.μ. με διατηρητέα πρόσοψη στο κέντρο της Πάτρας. Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αγ. Νικολάου 8, στο οικοδομικό τετράγωνο 516, που περικλείεται από τις οδούς Αγ. Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Ερμού και Αγ. Ανδρέου.

Συγκεκριμένα, το Ισόγειο είναι 281,43 τ.μ., ο Α’ όροφος 222,21 τ.μ. και ο Β’ όροφος 195,56 τ.μ. Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, εντός του παλαιού σχεδίου Πόλεως Πατρών. Εμβαδόν οικοπέδου 281,43 τ.μ.

 

Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας Ν. Αχαϊας

Το οικόπεδο 900 τ.μ. με κτίριο 589 τ.μ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο και στέγη ορθογώνιας κάτοψης. Το ισόγειο του κτιρίου έχει επιφάνεια 202 τ.μ., ο όροφος 185 τ.μ. και το υπόγειο  202 τ.μ.

Το οικόπεδο είναι διαμπερές και έχει πρόσβαση και είσοδο από δύο δρόμους στην βόρεια και νότια πλευρά του. Βρίσκεται στον οικισμό Κλειτορία της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας, σε απόσταση 400 μ.από την πλατεία και την αγορά της Κλειτορίας, στην έξοδο του οικισμού προς Καλάβρυτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις