Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Προβόπουλος έγινε ...αγρότης στα Κύθηρα

Ο Προβόπουλος έγινε ...αγρότης στα Κύθηρα

Καλλιεργεί ελιές και ξεκουράζεται

Από τραπεζίτης... αγρότης. Ο λόγος για τον Γιώργο Προβόπουλο, πρώην διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδας που αποφάσισε να αφήσει τα τραπεζικά και την καριέρα του και να καλλιεργεί ελιές στο νησί του, στα Κύθηρα.

Όπως σημειώνει ο Βηματοδότης μάλιστα ο Γιώργος Προβόπουλος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς παρασκεύασε ένα εξαιρετικής ποιότητας αγουρέλαιο.


«Ξεκουράζομαι δουλεύοντας, νιώθω σαν παιδί» λέει.
Ολο αυτό το διάστημα που εγκατέλειψε τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας ο κ. Προβόπουλος έχει σχεδόν απομονωθεί στα Κύθηρα. Διαθέτει συνολικά 370 ελαιόδενδρα, μετέχει ως ένας απλός εργάτης στη συγκέντρωση των ελιών και στην παρασκευή του ελαιολάδου, το οποίο το θεωρεί «εξαιρετικό».

Οσον αφορά τα stress tests των τραπεζών λέει ότι αισθάνεται «υπερήφανος, ικανοποιημένος και δικαιωμένος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις