Κατηγορούνταν για κατάληψη και πρόκληση φθορών στο σχολείο που φοιτούσαν το 2012
Το πρωί της Πέμπτης, εκδικάστηκε η υπόθεση των μαθητών του 15μελούς συμβουλίου του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας Βόλου. Οι μαθητές κατηγορούνταν για κατάληψη και πρόκληση φθορών στο σχολείο που φοιτούσαν το 2012.
Οι κατηγορούμενοι μαθητές υποστήριξαν ότι η κατάληψη στο σχολείο έγινε έπειτα από ψηφοφορία όλων των μαθητών του σχολείου.
Ακόμη, για τις φθορές που προκλήθηκαν ( οι οποίες αποκαταστάθηκαν την επόμενη μέρα από τους γονείς και τους μαθητες), και οι μαθητές αλλά και η Διευθύντρια του γυμνασίου υποστήριξαν ότι προκλήθηκαν από εξωσχολικούς, εκτός από ένα τζάμι που έσπασε καταλάθος από μαθητές με μία μπάλα.
Στο πλευρό των μαθητών βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σωκράτης Σαβελίδης, η Διευθύντρια του σχολείου καθώς και πλήθος συμμαθητών τους.
Οι μαθητές αθωώθηκαν από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων και για τις δύο κατηγορίες που τους βάρυναν.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









