Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: H Πολυτεκνική Οργάνωση έπεσε σε… κακοπληρωτές – Νοίκιαζαν κτίριά της αλλά…

Πάτρα: H Πολυτεκνική Οργάνωση έπεσε σε… ...

…ξεχνούσαν να πληρώσουν

Σε… κακοπληρωτές έπεσε η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων αφού μέλη της, ανάμεσα στα οποία όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες και πρώην πρόεδρός της, είχαν νοικιάσει ακίνητα που της ανήκουν χωρίς όμως να πληρώνουν κανονικά ή και καθόλου τα ενοίκια.

Πρόκειται δε για κληροδοτήματα από τον «Αθανάσιο Αναγνωστόπουλο» δύο από τα οποία βρίσκονται στην οδό Χαραλάμπη και το άλλο στην οδό Κεφαλληνίας.

Τα ακίνητα της οδού Χαραλάμπη είχαν νοικιαστεί προκειμένου από τα ενοίκια να υπάρχουν έσοδα  για την υλοποίηση των οραμάτων του δωρητή, κάποιοι όμως, καθώς φαίνεται, εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση δεν πλήρωναν τα χρήματα που θα έπρεπε για την χρήση των κτιρίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις