Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αγρίνιο: Tην προσεχή Τετάρτη η ετήσια έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου

Αγρίνιο: Tην προσεχή Τετάρτη η ετήσια έκ...

Στο κτίριο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς

Το ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Δήμου Αγρινίου παρουσιάζει τη Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, ώρα 7,30 μμ, στο κτίριο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, την καθιερωμένη ετήσια έκθεση με έργα μαθητών και σπουδαστών του.

Τα έργα που θα εκτεθούν είναι επιλογές από τα τμήματα ζωγραφικής – αγιογραφίας – κεραμικής – φωτογραφίας – κόμικς καθώς και των τμημάτων προετοιμασίας Αρχιτεκτονικού Σχεδίου για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί επίδειξη τροχού από την κεραμίστρια κα Στέλλα Γιακουμάτου .

Διάρκεια: 15 - 26 Οκτωβρίου 2014

Επισκέψεις καθημερινά: 10-1,30 & 6-9,  Κυρ 11-1,30

Όλα τα μαθήματα για ηλικίες από Α’ Δημοτικού, εφήβους και ενήλικες –κατ’ εξαίρεση φέτος– θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Εγγραφές θα γίνονται στον χώρο της έκθεσης καθώς και στη Γραμματεία του Εικαστικού Εργαστηρίου, Δευ-Παρ 5 – 8 μμ. ( Παπαστράτου 83, Αγρίνιο, τηλ. 26410.48372, e-mail:[email protected]).

Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture
293096
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Culture