Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Ισόβια σε 63χρονο για τη δολοφονία συγχωριανής του

Θεσσαλονίκη: Ισόβια σε 63χρονο για τη δο...

Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί τον περυσινό Μάιο

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάσθηκε από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 63χρονος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του, την οποία έριξε σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες και μήνες αργότερα βρέθηκαν τμήματα των οστών και των ρούχων της.

Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί τον περυσινό Μάιο και  η αστυνομία συνέλαβε τελικά τον περασμένο Νοέμβριο τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.

Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο όπου διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του το δεσμό τους.

Πάντως, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για ατύχημα ύστερα από καβγά που είχε με την 53χρονη. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις