Τι ειπώθηκε χθες στο περιθώριο του Εθνικού Συμβουλίου
Την έκρηξη του νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου, παρουσία αρκετά μεγάλου ακροατηρίου χθες κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, προκάλεσε η αλλαγή πλεύσης τελευταίας στιγμής της ηγεσίας του κόμματος. Ο κ. Σώκος ο οποίος μέχρι το Σάββατο το βράδυ εμφανιζόταν ως σίγουρος υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μόλις πληροφορήθηκε ότι την θέση του καταλαμβάνει ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Αποστόλης Κατσιφάρας, εξερράγη.
Πληροφορίες από αυτήκοους μάρτυρες αναφέρουν ότι ο κ. Σώκος καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά τόσο του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ όσο και κατά του Αποστόλη Κατσιφάρα.
Ο κ. Κατσιφάρας ρωτήθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, ωστόσο απέφυγε να το σχολιάσει, αρκούμενος να επισημάνει ότι ο Θύμιος Σώκος είναι φίλος του 20 χρόνια, είναι ένα έντιμο στέλεχος και εκτιμά την παρουσία του.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










