Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έληξε η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τις υποθέσεις του ΙΚΑ

Έληξε η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων ...

Όπως ανακοίνωσε η Συντονιστική τους επιτροπή

Έληξε η  πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τις υποθέσεις του ΙΚΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Ειδικότερα, η Συντονιστική Επιτροπή ενέκρινε το περιεχόμενο του ιδιωτικού συμφωνητικού σχετικά με τις αμοιβές των δικηγόρων που συνεργάζονται με το ΙΚΑ, όπως αυτό συμφωνήθηκε και απεστάλη από τη διοίκηση του Ιδρύματος.

Έτσι, αποφασίστηκε η λήξη της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τις υποθέσεις του ΙΚΑ (των δικηγόρων του ΙΚΑ ανά υπόθεση, των δικηγόρων του ΙΚΑ με πάγια αντιμισθία και των δικηγόρων των αντιδίκων του ΙΚΑ), η οποία είχε ξεκινήσει στις 5/5/2014.

Κατόπιν τούτου, οι δικηγόροι επανέρχονται στην άσκηση των καθηκόντων τους, την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις