Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Δημαρχείο Τερζής, Λιδάκης, Ασλανίδου και Νικολόπουλος

Στο Δημαρχείο Τερζής, Λιδάκης, Ασλανίδου...
Ρουμελιώτη Πέπη

Μίλησαν για τη συναυλία τους στις 9 Σεπτεμβρίου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ανδρέας Φούρας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας με αφορμή την μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τους Πασχάλη Τερζή, Μανώλη Λιδάκη και Μελίνα Ασλανίδου να παρουσιάζουν τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου. Οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν του λαϊκού τραγουδιού αλλά και το παρόν και το μέλλον.

Ο Ανδρέας Φούρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή τη μουσική βραδιά μιας καθώς και το θαυμασμό του για τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, μιλώντας για τον καθένα ξεχωριστά. Τέλος δεν παρέλειψε να θυμίσει ότι σε λίγες μέρες ξεκινά η προεκλογική περίοδος λέγοντας τα εξής: «Ελπίζω στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου που ξεκινάει στις 10 Σεπτεμβρίου να κυλήσουν όλα τόσα ομαλά όπως και η σημερινή συνέντευξη γιατί σίγουρα θα υπάρξει κάποια παραφωνία».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Σκαρμέας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της βραδιάς οι οποίοι όπως είπε διέκοψαν τις πρόβες τους για να δώσουν το «παρών». Ακόμα αναφέρθηκε και στο αρκετά φθηνό εισιτήριο.

Με τη σειρά τους οι συντελεστές της βραδιάς υποσχέθηκαν να μας παρουσιάσουν μια πολύ προσεγμένη συναυλία και δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν το πατρινό κοινό που θα παρευρεθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture