"Λαβράκι" έβγαλε ο έλεγχος
Ο κοινός διακριτικός τίτλος μιας τουριστικής εταιρίας, προκάλεσε το ενδιαφέρον των υπευθύνων που κάλεσαν την Αστυνομία να προβεί σε έλεγχο στο Κατάκολο.
Πριν λίγες ημέρες διαπιστώθηκε πως ένας Βρετανός προσέλκυε τουρίστες για μεταφορά τους από το Κατάκολο στην Ολυμπία, χρησιμοποιώντας το όνομα εταιρίας με την οποία δεν συνεργαζόταν.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν πως οι πελάτες οδηγούνταν σε λεωφορείο που άνηκε σε πατρινό τουριστικό γραφείο και οδηγούσε ένας 45χρονος Πατρινός, ενώ το λεωφορείο είχε εκμισθωθεί από άλλο τουριστικό γραφείο με έδρα την Αθήνα.
Όπως διαπιστώθηκε από το έλεγχο εντός του λεωφορείου δεν υπήρχαν, ούτε μισθωτήριο συμβόλαιο μεταξύ των δύο γραφείων, ούτε φύλλο πορείας όπως όφειλε να διαθέτει.
Ακόμα από τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο Πατρινός οδηγός δεν είχε σχέση εργασίας με κανένα από τα δύο γραφεία, αλλά γενικότερα με κανένα άλλο νόμιμο τουριστικό γραφείο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










