Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυστηρό μήνυμα-τελεσίγραφο Σαμαρά στους αντάρτες

Αυστηρό μήνυμα-τελεσίγραφο Σαμαρά στους αντάρτες

"Στη ΝΔ θα υπάρξει δημοκρατία όσο ποτέ, αλλά εσωστρέφεια ποτέ".

Αυστηρό μήνυμα ότι στη ΝΔ «θα υπάρξει δημοκρατία όσο πότε, αλλά εσωστρέφεια ποτέ» απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, καθιστώντας σαφές ότι αναμένει από όλους να στηρίξουν τις επιλογές της παράταξης εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα στελέχη του κόμματος για «μεγάλο άνοιγμα στο λαό και την κοινωνία».

«Εξυπακούεται ότι οι αποφάσεις που παίρνει η παράταξη θα έχουν τη στήριξη όλων. Ο καθένας από μας οφείλει να κάνει αυτό που ζητάει και ο τελευταίος οπαδός: να στοιχηθεί πίσω από τις αποφάσεις της Παράταξης. Όταν έχεις μπροστά σου ένα ΠΑΣΟΚ και μια κυβέρνηση που διαλύει τον κοινωνικό ιστό, προκαλώντας κατάθλιψη σε ολόκληρη τη χώρα, θεωρώ αδιανόητο να επιτρέψουμε την εσωστρέφεια, κατευθυνόμενη ή όχι» τόνισε.

«Είπα από την πρώτη στιγμή ότι στη νέα Νέα Δημοκρατία θα υπάρξει δημοκρατία όσο ποτέ, αλλά εσωστρέφεια ποτέ. Αυτή την εντολή έχω. Αυτή την πολιτική εφαρμόζω. Τελεία και παύλα. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι πιο 'φυσιολογικό' να σπαράσσεται μια παράταξη για το παραμικρό, παρά να εμφανίζεται πειθαρχημένη στη δράση της. Αυτά να τα ξεχάσουν. Τέλειωσαν οριστικά» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς κατέστησε σαφές ότι δεν ζητά μόνο τη στήριξη των επιλογών της ΝΔ αλλά και «την ενεργό συμμετοχή όλων των στελεχών στον κοινό μας αγώνα», με αυτό που αποκάλεσε κατά την εισήγησή του «μεγάλο άνοιγμα στο λαό και την κοινωνία» και πρόκειται για μία μεγάλη εξόρμηση όλων των στελεχών, εν όψει της κάλπης του Νοεμβρίου.

«Η μάχη αρχίζει. Και ο στόχος της είναι πολύ απλός: Να κινητοποιήσουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας, ώστε να φέρουμε το μήνυμα της Ελπίδας σε όλη την Ελλάδα. Και να συσπειρώσουμε γύρω μας τις μέγιστες δυνάμεις της κοινωνίας. Που θα αποτελέσουν το πρόπλασμα ενός μεγάλου, πλειοψηφικού κοινωνικού συνασπισμού. Που δεν θα δώσει μόνο Ελπίδα και Προοπτική στη χώρα. Θα είναι Ελπίδα και Προοπτική για τη χώρα» υπογράμμισε.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε την αντίθεση του κόμματός του στο μνημόνιο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ούτε οι αγορές θεωρούν αυτήν την πολιτική επιτυχημένη, αναφερόμενος στην ανοδική πορεία των spread, και τόνισε ότι το κόμμα του έχει ήδη προτείνει ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής που στηρίζεται στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις