Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ξαναχτύπησε" με νέα ανακοίνωσή της η Γεωργία Χρυσανθακοπούλου

"Ξαναχτύπησε" με νέα ανακοίνωσ...

Κάνει δημόσια πρόσκληση για συνεννόηση.

Δημόσια πρόσκληση στους Πατρινούς πολίτες απευθύνει με νέα ανακοίνωσή της- την τρίτη στη σειρά-  η νομαρχιακή σύμβουλος  Γεωργία Χρυσανθακοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Πατρέων. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Μετά την δυναμική παρέμβαση μου στα δημοτικά πράγματα απεδείχθη ότι η «ανεξαρτησία» πουλάει, άρα βιομηχανοποιήθηκε. Μόνο που εγώ ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω χρίσμα ή ανακοίνωση στήριξης, ενώ οι λοιποί ενδιαφερόμενοι  θέλουν και παραθέλουν.

Ας δούμε το τοπίο. Ο Κος Γ. Δημαράς έπειτα από την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ έχει την δημόσια υποστήριξη μόνο του βουλευτή Κου Ν. Τσούκαλη της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πιο κοντά στην υποψηφιότητα του Κου Χ. Πατούχα.

Η μία πτέρυγα της ΝΔ έδωσε ώθηση στην Κα Λ. Καλεντζιώτη, η άλλη στον Κο Δ. Αϊβαλή και η τρίτη στον Κο Κ. Χριστόπουλο. Τελικά ο ένας τους που θα πάρει το χρίσμα θα χάσει τους άλλους δύο…και όλοι μαζί θα κάνουν τον βαστάζο πολυδιασπασμένοι απέναντι στον οιονδήποτε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ εμφανιστεί.

Αγαπητοί κύριοι η αριθμητική διαφορά  μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα δώσει τον δήμο στους ίδιους και θα επαναληφθούν τα ίδια. Μόνο μια Δημοτική Συμπαράταξη θα δώσει αποτελέσματα νίκης και όχι απλής καταγραφής. Έπειτα είναι θέμα χαρακτήρα ποιος μπορεί δίχως εγωισμούς, αλαζονεία, αυταρχισμό και συγκεντρωτισμό να ενώσει και να εγγυηθεί την αυτοδιοικητική σύμπλευση.

Επειδή η σεμνότητα και η απλότητα μου δίνουν αυτές τις εγγυήσεις, γι’αυτό και συμπολίτες από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους με παροτρύνουν να κατέλθω στις εκλογές. Όμως δεν είμαι διατεθειμένη να παίξω τον ρόλο του λαγού για να ευνοηθεί το ένα κομματικό κύκλωμα ενάντια στο άλλο. Κάνω δημόσια πρόσκληση για συνεννόηση."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις