Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καμίνης: μόνον αν τον στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων

Καμίνης: μόνον αν τον στηρίξει το ΠΑΣΟΚ,...

Το έθεσε ο ίδιος ως προϋπόθεση

Ως προϋπόθεση για να είναι υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων θέτει τη στήριξή του ΠΑΣΟΚ, ο τελών υπό παραίτηση Συνήγορος του Πολίτη Γ Καμίνης. Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM είπε χαρακτηριστικά:

«Όχι ακόμα, γιατί αυτό εξαρτάται από το ποιά θα είναι η επιλογή του κυβερνητικού κόμματος, η οποία ελπίζω δεν αργεί. Αυτή τη στιγμή έχει προταθεί το όνομά μου από τον κ. Κουβέλη. Είναι φανερό ότι μια υποψηφιότητα με φιλοδοξίες θα διεκδικήσει τον δήμο, θα πρέπει να έχει την στήριξη του πλειοψηφούντος κόμματος στη Βουλή, του ΠΑΣΟΚ. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορούσαμε πραγματικά να πάμε για να πάρουμε τον δήμο της Αθήνας».

Ο Γ. Καμίνης ανέφερε σε διευκρινιστική ερώτηση πως μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα στηριχθεί κι από άλλον φορέα θα είναι υποψήφιος.

«Του είχα πει του κ. Κουβέλη κι αυτό έχει λεχθεί και στην ανακοίνωσή μου υπάρχει ότι συζητώ μόνο για υπερκομματική υποψηφιότητα και για να μην κοροϊδεύουμε και τους πολίτες και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, στην δική μου την αντίληψη, η υπερκομματική αυτή υποψηφιότητα, θα πρέπει να είναι μια υποψηφιότητα με σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει τον δήμο της Αθήνας. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να περιοριστώ στα στενά όρια ενός πολύ σεβαστού κόμματος».

Αποκάλυψε ότι βολιδοσκοπήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και είπε ότι «απάντησα ότι ναι με ενδιαφέρει κι από εκεί και πέρα τις συνεννοήσεις με το ΠΑΣΟΚ και με τα υπόλοιπα κόμματα, αν υπάρχουν, τις κάνει ο κ. Κουβέλης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις