Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με Ferrari και learjet ο γιατρός – μαϊμού που πήρε ειδικότητα στην Πάτρα – Πανελλήνιος σάλος από την αποκάλυψη - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με Ferrari και learjet ο γιατρός – μαϊμο...

Επί 13 χρόνια κατάφερνε να ασκεί Ιατρική με πλαστό πτυχίο

Για 13 χρόνια ήταν διευθυντής Γενικής Ιατρικής του πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου Σκύρου με πλαστό πτυχίο, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η εφημερίδα Realnews.

Ο γιατρός χωρίς πτυχίο έλεγε ότι είχε τίτλους σπουδών από πανεπιστήμιο της Ρώμης που όπως αποδείχτηκε στην πορεία δεν είχε περάσει ούτε απ' έξω.

Οι τοπικοί παράγοντες και οι κάτοικοι του νησιού τον έβλεπαν να κυκλοφορεί με εκκεντρικό ντύσιμο, με χαρακτηριστικά μεγάλα γυαλιά και να μετακινείται με πολυτελές αυτοκίνητο ακόμη και με ιδιωτικό αεροσκάφος κάποιες φορές.

Η απάτη ξεκινά ουσιαστικά από το 1993, όταν ο Ιωάννης Καστάνης  αποκτά από τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας του νομού Αργολίδας την άδεια άσκησης τους επαγγέλματος.

Πριν το διορισμό του στη Σκύρο, πάλι με τα ίδια πλαστά πιστοποιητικά, κάνει την ειδίκευσή του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην περίπτωση του γιατρού με τα πλαστό πτυχίο στη Σκύρο, τόνισε ότι η διαδικασία ελέγχου του είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια, μετά από καταγγελία πολίτη.

Στο ερώτημα αν κινδύνευσε κάποιος από τις υπηρεσίες του, ο υπουργός Υγείας είπε πως «δεν έχει διαπιστωθεί προς το παρόν κάτι τέτοιο», ωστόσο συνεχίζεται ο έλεγχος.

«Φαίνεται ότι υπήρχε κάποιος αδικαιολόγητα μεγάλος πλουτισμός του συγκεκριμένου γιατρού, που ελέγχεται με ποιον τρόπο συνέβη. Σε κάθε περίπτωση μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν ελεγχθεί τα πάντα για όλους» τόνισε.


Δείτε το βίντεο από το STAR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις