Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Σάκης Μαυρόγιαννης: Με τον Κατσιφάρα στην Περιφέρεια γιατί απέδειξε ότι δεν λέει λόγια

Σάκης Μαυρόγιαννης: Με τον Κατσιφάρα στη...

Ζω στην Αχαϊα και θέλω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν σε μια περιοχή που θα μπορεί να τους προσφέρει όσα ονειρεύονται

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Διονύσης (Σάκης) Μαυρόγιαννης βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις του αγώνα παλεύοντας για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, στο πλευρό του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, δηλώνοντας βέβαιος για την τελική νίκη , ώστε να συνεχιστεί το πλούσιο έργo που ήδη έχει παραχθεί.

Μιλώντας στο ΒΕST o υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ενότητας Αχαϊας σημείωσε: «Θεώρησα επιτακτική την ανάγκη να δώσω την μάχη στον στίβο του δευτέρου βαθμού της Αυτοδιοίκησης , ώστε μην μείνει ημιτελής η προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων.

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας απέδειξε στην πράξη πως είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Σε εποχές που η κρίση μαστίζει την κοινωνία μας με την επιμονή, την θέληση, την τόλμη και τις ρηξικέλευθες προτάσεις του ο στόχος να έχουμε το «Δικαίωμα στην Πρόοδο» , όπως είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας , δεν έμεινε ένα απλό όνειρο.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν ήταν ένας περιφερειάρχης-διαχειριστής, αλλά αγωνίστηκε για κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας , ώστε το νερό της ανάπτυξης να μπεί στο αυλάκι.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως  τα επόμενα 5 χρόνια η Περιφέρεια υπό την καθοδήγηση του, θα εισέλθει δυναμικά σε δρόμους δημιουργίας. Γιατί είναι ένας πολιτικός με όραμα για τον τόπο του».

Εξάλλου, ο Σάκης Μαυρόγιαννης μιλώντας για την δική του υποψηφιότητα υπογράμμισε: Ζω στην Αχαϊα και θέλω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν σε μια περιοχή που θα μπορεί να τους προσφέρει όσα ονειρεύονται. Καθημερινά παλεύω με την γη για να προσφέρει τους καρπούς της. Είμαι αγρότης-αμπελουργός και γνωρίζω πόσο δύσκολα αντεπεξέρχεται σήμερα στις καθημερινές ανάγκες ο πολίτης της Δυτικής Ελλάδας.

Ημουν και θα παραμείνω στις επάλξεις του αγώνα για καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης της αγροτιάς. Ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αχαϊας και ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής της Περιφέρειας μόχθησα για τον χειμαζόμενο κάτοικο της υπαίθρου. Βρέθηκα μαζί του στις κινητοποιήσεις . Και θα συνεχίσω να υποστηρίζω τα δίκαια αιτήματά του, που άλλωστε είναι και δικά μου.

Ζητώ την στήριξή σας σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, προκειμένου να μην θρυμματιστεί το όραμα. Η Δυτική Ελλάδα έχει «Δικαίωμα στην Πρόοδο» και όλοι μαζί μπορούμε να τα  καταφέρουμε».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014