Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ευχαριστήριο Μήνυμα της Σταυρούλας Παναγοπούλου – Νικολάου, Περιφερειακής Συμβούλου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ευχαριστήριο Μήνυμα της Σταυρούλας Παναγ...

Συμμετείχε στο συνδυασμό Δικαίωμα στην Πρόοδο

Στο ευχαριστήριο μήνυμά της η κ. Παναγοπούλου σημειώνει:

Ευχαριστώ ολόθερμα όλους τους συμπολίτες μου στην Αχαΐα, οι οποίοι με στήριξαν με την ψήφο τους και μου εμπιστεύθηκαν μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχα στη διάθεσή μου προκειμένου να επικοινωνήσω μαζί τους.

Η επιλογή να προχωρήσω μαζί με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην πρόοδο» με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, έγινε με γνώμονα το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία.

Η επιλογή αυτή δικαιώθηκε με την ετυμηγορία των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι ψήφισαν προοδευτικά απαιτώντας ευρύτερες συνεργασίες για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που δοκιμάζουν την Περιφέρεια, αναδεικνύοντας το συνδυασμό πρώτο στην Περιφέρεια.

Ως νεοεισερχόμενη στο χώρο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, αλλά φύσει και θέσει αγωνίστρια τα τελευταία 25 χρόνια, στις προτεραιότητές μου είναι η μέγιστη αξιοποίηση όλων εκείνων των χρηματοδοτικών εργαλείων για την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών, την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την ενεργοποίηση μεγάλων έργων για την απασχόληση.

Βασική μου επιδίωξη παραμένει η καταπολέμηση της ανεργίας και η διασφάλιση της εργασίας, προασπίζοντας πάντοτε τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Παραμένω, όπως πάντοτε, στην πρώτη γραμμή του αγώνα μεταφέροντας τη δική σας φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο και διεκδικώντας την πρόοδο προς όφελος όλων των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αυτόν μου τον Αγώνα, τον αφιερώνω στους Λατρεμένους μου Γονείς, όπου με το ήθος και τις αξίες που με δίδαξαν πορεύομαι και θα πορεύομαι πάντα!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014