Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Χρήστος Νικολάου: "Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι οφείλουν να αποδεχθούν την ετυμηγορία των Δημοτών της Δυτικής Αχαϊας"

Χρήστος Νικολάου: "Οι πολιτικοί μας...

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία επανακαταμέτρησης ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Πατρών

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» που επικράτησε στις εκλογές για το Δήμο Δυτικής Αχαϊας τονίζεται:

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία επανακαταμέτρησης ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Πατρών και εκδόθηκε η απόφαση με την οποία επιβεβαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό η νίκη του συνδυασμού «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου, δήλωσε, ότι:

«Η νίκη του συνδυασμού μας αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων επαναβεβαιώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε πρώτη δύναμη στην περιοχή την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Τα ψηφοδέλτια που καταχωρήθηκαν ως άκυρα ήσαν καταφανώς άκυρα, κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ούτε κατ’ ελάχιστο.  Σε ό,τι αφορά τους πολιτικούς μας αντιπάλους, οφείλουν να αποδεχτούν την ετυμηγορία των Δημοτών μας. Άλλωστε, οι εκλογές γίνονται μέσα στην κοινωνία και κρίνονται στις κάλπες και όχι στις Δικαστικές αίθουσες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την κρίση της.

Ωστόσο, ο πολιτικός πολιτισμός και οι αρχές της Δημοκρατίας επιβάλουν, σεβασμό στη βούληση του Λαού και αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος το οποίο αποτελεί προϊόν της βούλησης της πλειοψηφίας. Κάθε άλλη ενέργεια, απλώς καταδεικνύει την αδυναμία αποδοχής της εκλογικής ήττας.

Εμείς, παρ’ όλα αυτά, προχωράμε μπροστά! Όπως εξ’ αρχής διατυπώσαμε και ξεκαθαρίσαμε, θέτουμε από τώρα τις βασικές προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής που θα αναλάβει τα ηνία από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματός μας που στόχο έχει ο Δήμος μας να κερδίσει τον ρόλο που του αξίζει στην Αχαΐα και να δώσει προοπτική και ελπίδα σε ΟΛΟΥΣ τους Δημότες!

Εμμένουμε στη λογική της σύνθεσης και της συνεργασίας, για το καλό του Δήμου μας. Με τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας - και εκείνους που μας ψήφισαν και εκείνους που δεν μας ψήφισαν - προχωράμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΜΑΖΙ, για την Δυτική Αχαΐα που αξίζει να ζεις».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014