Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Παππούς έψαχνε το ψηφοδέλτιο του... "ΠΑΣΟΚ" για τις Ευρωεκλογές – Δημιούργησε ολόκληρο θέμα!!!

Πάτρα: Παππούς έψαχνε το ψηφοδέλτιο του....

Έκπληκτος ο δικαστικός αντιπρόσωπος

Ένα από τα πιο τραγελαφικά περιστατικά της Κυριακής των εκλογών συνέβη σε Εκλογικό Τμήμα της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ένα ηλικιωμένος κύριος, συμπολίτες των προσδιορίζουν πάνω από 80 ετών, προσήλθε σε εκλογικό τμήμα του κέντρου της πόλης για να ψηφίσει.

Πήρε κανονικά όλα τα ψηφοδέλτια των Ευρωοεκλογών και μπήκε μέσα στο παραβάν για να κάνει την επιλογή του. Καθυστερούσε αρκετά όμως οι υπόλοιποι που περίμεναν την σειρά τους δεν περίμεναν αυτό που ακολούθησε.

Ξαφνικά ο παππούς βγήκε εμφανώς εκνευρισμένος και άρχισε να κάνει παρατηρήσεις, σε έντονο ύφος, προς τον δικαστικό αντιπρόσωπο κατηγορώντας τον ότι δεν του έδωσε το ψηφοδέλτιο του… ΠΑΣΟΚ.

Τόσο ο δικαστικό αντιπρόσωπος όσο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τα έχασαν καθώς δεν ήξεραν πως θα έπρεπε να χειριστούν το λεπτός θέμα που προέκυψε.

Έτσι προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι πλέον το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές αλλά υπό την «ομπρέλα» της ΕΛΙΑΣ.

Ο ηλικιωμένος παρέμενε δύσπιστος μέχρι που κάποιος του έδειξε το ψηφοδέλτιο όπου υπάρχει (μικρότερο και πιο κάτω) και το σήμα του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014