Οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα θα πρέπει πλέον να αναφέρεται
Η κυβέρνηση της Βραζιλίας διέταξε την πολεμική αεροπορία την επίσημη καταγραφή οποιασδήποτε δραστηριότητας αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων. Το κυβερνητικό διάταγμα αναφέρει ότι όλοι οι στρατιωτικοί και απλοί πιλότοι, καθώς επίσης και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πρέπει να δηλώνουν κάθε εντοπισμό ΑΤΙΑ και οι πληροφορίες θα αρχειοθετούνται στα εθνικά αρχεία στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Οι πληροφορίες στη συνέχεια, θα τεθούν στη διάθεση των ερευνητών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αναζητούν αποδείξεις για εξωγήινη ζωή.
Κάθε τι ασυνήθιστο που εμφανίζεται, φωτογραφίζεται ή βιντεοσκοπείται στον εναέριο χώρο της Βραζιλίας θα πρέπει πλέον να αναφέρεται και να καταγράφεται.
Από την πλευρά της ωστόσο, η πολεμική αεροπορία ανέφερε ότι θα περιοριστεί στη συλλογή πληροφοριών και δεν θα κυνηγά UFOs.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










