Το πρόβλημα έθεσε στην επιτροπή για την πολιτική της Ε.Ε. πάνω στο θέμα ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης
Τη συνεδρίασης της κρίσιμης επιτροπής για την πολιτική της ΕΕ για τη μετανάστευση συντόνισε ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης, στο πλαίσιο της έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας στην Αθήνα.
Τις προτεραιότητες της Ελλάδας για το θέμα παρουσίασαν οι αρμόδιοι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Συντονίζοντας την παρουσίαση, ο κ. Κατσανιώτης είχε την ευκαιρία να αναδείξει κάποιες διαστάσεις του προβλήματος που απασχολούν ιδιαίτερα την Αχαΐα, η οποία λόγω του λιμανιού της Πάτρας γίνεται συχνά πύλη παράνομης διακίνησης ανθρώπων.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










