Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Συνελήφθησαν, τις μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί (36χρονος και 29χρονος) οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν από κοινού έναν (01) αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να τον μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό και ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε εμφανή θέση επί του φορτίου του οχήματος, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με γκρουπάζ (ψυγεία και σωσίβια), χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Κατόπιν προφορικής εντολής κ.Εισαγγελέα Υπηρεσίας οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω ανηλικότητας.
Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα και το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο της πρώτης περίπτωσης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










