Όμηροι του Υπουργού Υγείας
Δραματικές στιγμές ζουν περισσότερα απο 2000 άτομα με αναπηρία στην Πάτρα, 580 στον Πύργο και 1500 στην περιοχή του Αγρινίου, τα οποία περιμένουν να περάσουν απο τις περιβόητες επιτροές του ΚΕΠΑ.
Σε πολλές περιπτώσεις η αναμονή έχει φτάσει τα δυο χρόνια, ενω η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου, καθώς η κόντρα του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ μεταθετεί κάθε μερα την εξέταση 850 ατόμων κατα ένα εικοσιτετράωρο.
Να σημειωθεί πως η αδιαφορία της πολιτείας απέναντι στους ανάπηρους της περιοχής έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και ιατροφαρμακευτική πρίθαλψη ενω δεκάδες ενω έχουν κοπεί τα βοηθήματα που λάμβαναν και συντάξεις.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










