Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, εκφράζει την αγωνιστική της αλληλεγγύη και συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών που ξεκινούν από την Δευτέρα 10 Δεκέμβρη στη Θεσσαλία, στα Χανιά, στη Μυτιλήνη και αλλού. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε εξηγεί: "Κινητοποιήσεις που έχουν στο στόχαστρό τους την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ.
Η Ε.Γ του ΠΑΜΕ καλεί τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς να βρεθούν μαζικά στο πλάι των φτωχών αγροτών μαζί με τις οικογένειες τους. Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι και αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης.
Οι εργατοϋπάλληλοι και η μικρομεσαία αγροτιά πρέπει να αναπτύξουμε κοινούς στόχους και αλληλεγγύη. Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου. Το "όλοι για έναν και ένας για όλους" ισχύει για το εργατικό και για το αγροτικό κίνημα."
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










