Δήλωση του Δημάρχου Πατρέων για τον θάνατο του Ανδρέα Ανδριόπουλου
«Έφυγε από τη ζωή ένας εργάτης του πολιτισμού, ένας άνθρωπος που συνέβαλε σημαντικά στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Πάτρας.
Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος, ιδρυτής και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών-Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και του Φεστιβάλ Πάτρας κατάφερε με πολύ μόχθο και προσωπικό αγώνα να καθιερώσει ένα φεστιβάλ το οποίο έδωσε στους Πατρινούς τη δυνατότητα να συναντηθούν με μεγάλες προσωπικότητες και σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας σκηνής, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πόλης και την ανάδειξή της σε κέντρο πολιτιστικών γεγονότων, ενώ παράλληλα έδωσε βήμα σε Πατρινούς καλλιτέχνες και ανέδειξε το ταλέντο και την αξία τους.
Ο θάνατος αυτού του δημιουργικού και δυναμικού ανθρώπου που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν έχασε στιγμή την ζωτικότητα, την αισιοδοξία και την διάθεσή του για προσφορά, είναι μεγάλη απώλεια για την Πάτρα και τον πολιτισμό της.
Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος αφήνει παρακαταθήκη έναν θεσμό που θα θυμίζει πάντα το πέρασμά του από την πόλη που αγάπησε »
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








