Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Έκρηξη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων τάε κβον ντο στα Ιωάννινα

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Έκρηξη στο ...
Καμάρα Βασιλεία

Συμμετείχαν περίπου 1300 αθλητές από όλη την Ελλάδα

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Έκρηξη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων τάε κβον ντο, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα.

Για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, καθώς τα αποτελέσματα του Α.Σ. Έκρηξη στους αγώνες που συμμετείχαν περίπου 1300 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ήταν εντυπωσιακά.

Οι μικροί αθλητές του πατρινού σωματείου κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κλέψουν τις εντυπώσεις, όχι μόνο με τα 4 μετάλλια που κατέκτησαν, αλλά και με το πολύ υψηλό επίπεδό τους, όντας πρωταγωνιστές σε όλες τις κατηγορίες, ακόμη και στις πιο δύσκολες.

Μάλιστα, όλοι οι πρώτοι αθλητές του Α.Σ. Έκρηξη αγωνίστηκαν σε 5 ή 6 αγώνες μέχρι τα μετάλλια, ενώ όσοι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο είχαν 2 ή 3 κερδισμένους αγώνες.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν ο Γιώργος Παπαχρήστου με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -45 κιλών, ο Χρήστος Καρκασίνας με ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -65 κιλών και οι Ανδρέας Νικολόπουλος (-41 κιλά) και Παναγιώτης Γκόλφης (+ 65 κιλά), οι οποίοι κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες τους.

Να επισημάνουμε ότι ο Α.Σ. Έκρηξη ήταν ο σύλλογος με τα περισσότερα μετάλλια στην Πάτρα. Αυτό κατατάσσει άμεσα την ομάδα στην κορυφή του πατρινού τάε κβον ντο.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές μας, οι οποίοι κατάφεραν, παρότι νεαρής ηλικίας, να επιβεβαιώσουν και πάλι την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και φέτος στον Α.Σ. Έκρηξη», τόνισε ο προπονητής Αντώνης Αντωνακόπουλος, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά. «Είναι η καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ στην κατηγορία των Παίδων. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς ο Α.Σ. Έκρηξη θα παραμείνει στην κορυφή για πολλά χρόνια ακόμη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις