Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα πληρωθούν οι γιατροί από τον ΕΟΠΥΥ

Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα πληρωθούν οι γ...

Η διοίκηση του Οργανισμού ζητάει να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά

Την καταβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, προκειμένου να πληρωθούν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, ζητεί από τους γιατρούς και του άλλους παρόχους υγείας η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι απαιτήσεις γιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών, ύψους 54 εκ. ευρώ. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αθηνών ολοκλήρωσε την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011 και ήδη οι γιατροί και οι πάροχοι υγείας έχουν κληθεί να υποβάλλουν φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες για να πληρωθούν.

Στο μεταξύ, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του στηρίζει την κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας προς τον ΕΟΠΥΥ.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών εργαστηρίων κάνουν από τη Δευτέρα, επίσχεση παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Με απλά λόγια, οι ασφαλισμένοι πληρώνουν κανονικά τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται και στη συνέχεια διεκδικούν τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις