Ο δράστης του φόνου απολογήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια του Μεσολογγίου
Στις φύλακες οδηγείται ο 24χρονος Αλβανός που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου μετά από συμπλοκή σκότωσε έναν 21χρονο ομοεθνή του με μαχαίρι έξω από καφενείο στο Κεφαλόβρυσο του Αιτωλικού.
Ο δράστης του φόνου απολογήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια του Μεσολογγίου και αμέσως μετά αποφασίστηκε η προφυλάκιση του . Αντίθετα ο 26χρονος συγγενής του που τον βοήθησε να διαφύγει αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 15 του μηνός και της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα.
Να θυμίσουμε πως ο 24χρονος αμέσως μετά το φόνο με τη βοήθεια του συγγενή του διέφυγε και τελικά μετά από έρευνες της Ασφάλειας του Μεσολογγίου και οι δυο ανευρέθησαν στα Σπάτα και συνελήφθησαν στις 7 Νοεμβρίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










