Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο ημέρες απουσίας για τους μαθητές που δίνουν αίμα

Δύο ημέρες απουσίας για τους μαθητές που...

Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου

«Πριμ» διήμερης απουσίας από το σχολείο θα παίρνουν οι μαθητές - αιμοδότες, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, ο μαθητής που προσφέρει αίμα για ασθενή του συγγενικού του περιβάλλοντος θα μπορεί να απουσιάζει την ημέρα της αιμοδοσίας, ενώ όταν ο μαθητής με δική του πρωτοβουλία προσέρχεται να προσφέρει αίμα σε κέντρο αιμοδοσίας ή όταν ο μαθητής ανταποκρίνεται σε πρόσκληση υπηρεσίας αιμοδοσίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης ή όταν συμμετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία θα έχει δικαίωμα να απουσιάσει και την επόμενη ημέρα.

Σημειώνεται ότι αιμοδότες μπορούν να γίνουν μόνο οι μαθητές που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους και μόνο με υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις