Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ...

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περίπου 40 προσαγωγές

Επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα δεκάδων ατόμων, με ξύλα και πέτρες, πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Καζαντζάκη, κοντά στα δικαστήρια, και προσπάθησε να προκαλέσει φθορές.

Μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περίπου 40 προσαγωγές ατόμων από τη γύρω περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό, στην επίθεση συμμετείχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν εκδώσει πρόσφατα αιχμηρές ανακοινώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το θέμα του ποδοσσφαιριστή Κάτσε, που φωτογραφήθηκε με μπλούζα του UCK.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, σημειώθηκαν και μικροσυμπλοκές, καθώς Χρυσαυγίτες που ήταν στα γραφεία κατέβηκαν στο δρόμο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις