Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εγκαταλείπεται η επιλογή για χρίσμα στο Δήμο Ερυμάνθου

Εγκαταλείπεται η επιλογή για  χρίσμα  στ...

Σε αδιέξοδο η συνεδρίαση στη Γεροκωστοπούλου

Σε αδιέξοδο κατέληξε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Γεροκωστοπούλου κατόπιν πρόσκλησης του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαίας  Παναγιώτη Αλεξόπουλου, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για χρίσμα στο νεοσύστατο Δήμο Ερυμάνθειας. Στη σύσκεψη κατεδείχθη για άλλη μια φορά η  αναγκαιότητα να εγκαταλειφθεί  η λογική της κομματικής πρόκρισης κάποιας υποψηφιότητας, πράγμα που καταδείχθηκε και στην συνεδρίαση της Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφιοτήτων για τους Δήμους της Αχαίας, υπό τον Τσούρα, στην Αθήνα.

Η λογική που προτάσσεται είναι ότι ούτως ή άλλως ο Δήμαρχος, τηρουμένων των αναλογιών θα είναι ΠΑΣΟΚ, άρα οι πολίτες είναι αυτοί που θα πρέπει να αποφασίσουν, χωρίς χρίσματα.

Την ίδια άλλωστε θέση έχει εκφράσει και η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Φαρρών.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι έχοντες εκφράσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι για το Δήμο, που αναδεικνύεται σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες,  κκ.  Καρπής, Βέρρας, Βγενόπουλος, Γκοσιμήδας, Ανδρικόπουλος, Αντωνακόπουλος και Σωτηρόπουλος.

Παρόντες επίσης πέραν του κ. Αλεξόπουλου, ήταν, από τη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Τριταίας ο Βασίλης Μπίντζαρης και από την Οργάνωση Φαρρών, ο  Βασίλης Ανδρεόπουλος, οι οποίοι επίσης τάχθηκαν κατά της απόδοσης χρίσματος.

Κατά του χρίσματος τάχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι κκ. Καρπής και Βγενόπουλος ενώ και ο κ. Ανδρικόπουλος τόνισε ότι αν είναι να δημιουργηθεί πρόβλημα στους πολίτες του Δήμου, τότε θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μην δοθεί χρίσμα.

Το ζήτημα θα επανέλθει προς συζήτηση τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις