Αυτή την Παρασκευή 19/7 στις 21.30 στα παλαιά ανάκτορα
Μία θεατρική συμπαραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Κέρκυρας και της Θεατρικής Ομάδας “Teatro della Fede” του Δήμου Grotteglie της Ιταλίας, θα παρουσιαστεί αυτή την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην πόλη της Κέρκυρας.
Πρόκειται για μία θεατρική παραγωγή που έχει ανέβει στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα- Ιταλία, 2007-2013 «Τalking Lands: Talks between the Lands of Apulia and Greece - Ομιλούντες Τόποι: Διάλογοι μεταξύ Απουλίας και Ελλάδας» στο οποίο συμμετέχει και το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Λαού (Παλαιά Ανάκτορα), στην Κέρκυρα στις 19 Ιουλίου, στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη, το πρώτο που παρουσιάζει το «Τeatro della Fede”, με τίτλο «La Bottega Dormiente” και εκείνο που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας με τίτλο “Γιασεμί μου”.
Η παράσταση αυτή αποτελεί συνέχεια των άλλων 2 παραστάσεων που είχαν πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουνίου 2013 στο θέατρο Mon Repos, στο πλαίσιο της δράσης του έργου «Θεατρικές Εποχές».
Η ίδια παράσταση έχει προγραμματιστεί να παρουσιασθεί στην Πάργα, την Πάτρα, το Grottaglie, το Fasano και το Monopoli της Ιταλίας, επιτυγχάνοντας τη μεταφορά της τοπικής πολιτιστικής μας παράδοσης στις εμπλεκόμενες περιοχές του προγράμματος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








