Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορεινή Ναυπακτία: Πλήθος πιστών στη Λεπτοκαρυά για τη χάρη της Αγίας Κυριακής – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ορεινή Ναυπακτία: Πλήθος πιστών στη Λεπτ...

Τελέστηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Πλήθος κόσμου ανηφόρισε και φέτος στη χάρη της Αγίας Κυριακής, στη Λεπτοκαρυά της Ορεινής Ναυπακτίας. Φέτος συνέπεσε και Κυριακή, ημέρα αργίας για τους περισσότερους κι έτσι πολλοί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μέσα σε ένα αλπικό τοπίο με πανύψηλα έλατα στο γραφικό πέτρινο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής που πανηγύριζε.

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ.Βλασσίου κ.κ.Ιεροθέου πραγματοποιήθηκες Θ.Λειτουργία μετά κηρύγματος με παρόντες όλους τους τοπικούς άρχοντες.

Διακρίναμε τον πρώην υπ.υγείας κ.Σαλμά,τον δήμαρχο Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ, τον επικ.της μείζονος αντιπολίτευσης Θ.Παπαθανάση, τον επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Κ.Καρακώστα μαζί με τον επικ. του νέου δημοτικού σχηματισμού που θα προκύψει Τ.Λουκόπουλο, τους αντιδημάρχους Ζιαμπάρα,Καραλή και Καρακατσούλη,τον πρώην δήμαρχο Αποδοτίας και δημ.σύμβουλο Θ.Κοτρωνιά και τους δημοτικούς συμβούλους Μ.Κουτσοσπύρου,Ντ.Τσουκαλά τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κ.Νούλα και Π.Παναγόπουλο.

Τη τιμητική του είχε μετά το τέλος της Θ.Λειτουργίας και το υπαίθριο παζάρι με παραδοσιακά ντόπια προιόντα των βουνών της Ορεινής Ναυπακτίας(μέλι-ρίγανι) καθώς και μεζέδες της σχάρας από ντόπιους επαγγελματίες….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις