Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι γράφουν οι σαββατιάτικες εφημερίδες

Τι γράφουν οι σαββατιάτικες εφημερίδες

Κυριαρχεί το θέμα των ελέγχων από το ΣΔΟΕ

Ποια θέματα κυριαρχούν: Το μπαράζ των ελέγχων που πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ προς πάσα κατεύθυνση και οι πληροφορίες ότι θα μπει λουκέτο σε κέντρα διασκέδασης και άλλα μαγαζιά και οι αλλαγές που επέρχονται στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό, καθώς και οι αντιδράσεις που προκαλούν.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Λουκέτα για φοροδιαφυγή σε καταστήματα-νυχτερινά κέντρα κ.α.".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "τον φάκελο "Χρηματιστήριο" έχει ανοίξει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για πράξεις απάτης και υπεξαίρεσης 333 εταιρειών, ενώ ετοιμάζει "λουκέτα" για καταστήματα και νυχτερινά κέντρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο ΣΔΟΕ, οι ελεγκτές έχουν ξεκινήσει προανακριτική εξέταση για να διακριβωθεί τυχόν τέλεση πράξεων απάτης και υπεξαίρεσης κατά τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου 333 συνολικά εταιρειών".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Εντάξεις - εξπρές στο σχέδιο πόλης. Άργησε, αλλά το κατάλαβε η "πράσινα Τίνα" πως το υπουργείο "κοιμάται" και τα αυθαίρετα φυτρώνουν σαν μανιτάρια!".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε εντάξεις εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων στο σχέδιο πόλεως ετοιμάζεται να προχωρήσει η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Η ανάγκη για νέες οικοδομήσιμες εκτάσεις, αλλά και για "τακτοποίηση" εκτάσεων όπου έχουν ήδη δομηθεί οικισμοί, είναι πλέον περισσότερο από επιτακτική, γεγονός που οδήγησε το υπουργείο Περιβάλλοντος στην απόφαση να "τρέξει" με γοργούς ρυθμούς τις νέες εντάξεις στο σχέδιο πόλεως".

Η ΑΥΓΗ: "Θρυαλλίδα εξελίξεων ασφαλιστικό, εργασιακό".
Σύμφωνα με την εφημερίδα, "συνθήκες πολιτικού καύσωνα διαμορφώνει η επιλογή της κυβέρνησης να παρακάμψει τη Βουλή για το εργασιακό και να προωθήσει μέσα στον Ιούνιο το νομοσχέδιο που ανατρέπει την κοινωνική ασφάλιση. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προετοιμάζονται για απεργία στις 29 Ιουνίου, ενώ μέχρι τώρα πολλοί κλάδοι βρίσκονται επί ποδός. Οι καθηγητές - βαθμολογητές των πανελλαδικών εξετάσεων συνεχίζουν την αποχή, οι γιατροί σε πολλά νοσοκομεία πραγματοποιούν επίσχεση, στο μετρό συνεχίζεται η απεργία σήμερα και αύριο".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μπαίνει λουκέτο σε εκατοντάδες κέντρα διασκέδασης και μαγαζιά πολυτελείας. Εκτεταμένη φοροδιαφυγή εντόπισε το ΣΔΟΕ".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "σαφάρι ελέγχων, που στόχο έχουν να εντοπιστούν αδήλωτες πισίνες και σκάφη αναψυχής, αλλά και ανελέητο ελεγκτικό "κυνηγητό" σε off-shore , αγοραπωλησίες μεγάλων ακινήτων, νυχτερινά κέντρα , γιατρούς και συμβολαιογράφους διενεργεί το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Χθες, με την ευκαιρία της επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπηρεσία, δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τη δράση του και τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς".

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Ειδικό σώμα Ράμπο στο κυνήγι...των πλουσίων. Με οδηγίες του ΔΝΤ το ΣΔΟΕ στην Εκάλη".
Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σχέδιο ελέγχων με την υπογραφή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εφαρμόζει το ΣΔΟΕ με στόχο να εντοπίσει φοροφυγάδες για να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους. Για πρώτη φορά συστήνεται ειδική ομάδα "Ράμπο" του ΣΔΟΕ για φορολογουμένους με μεγάλα εισοδήματα ενώ συνεχίζονται οι διασταυρώσεις σε γιατρούς, συμβολαιογράφους, ιδιοκτήτες ακινήτων, υπεράκτιες εταιρείες, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής κτλ. Από τον έλεγχο θα περάσουν και οι 333 εισηγμένες στο ΧΑ εταιρείες".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αντώνης Σαμαράς: Νέο συμβόλαιο για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και υπόσχεση νέου ξεκινήματος από τη ΝΔ".
Η εφημερίδα γράφει ότι "τη δέσμευση για ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο Ανάπτυξης με ανταγωνιστικότητα, ανόρθωσης της χώρας με κοινωνική δικαιοσύνη, ανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς , μιλώντας χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε να βγάλει τη χώρα από το ζόφο και την εθνική κατήφεια και κατάθλιψη στην οποία την έφερε το ΠΑΣΟΚ με τις επιλογές του, και εξαπέλυσε ίσως τη σφοδρότερη επίθεση, μέχρι τώρα, στην κυβέρνηση, αλλά και στην εκ δεξιών του αντιπολίτευση, καθώς και σε όσους αποχώρησαν ή διαγράφτηκαν από το κόμμα τον τελευταίο καιρό".

ΕΘΝΟΣ: "Μαύρη λίστα στην ατζέντα του ΣΔΟΕ. Σαρωτικοί έλεγχοι σε 12 εστίες μεγάλης φοροδιαφυγής".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "θερινή επέλαση από το ΣΔΟΕ με στόχο βασικές εστίες μεγάλης φοροδιαφυγής. Οι έρευνες θα είναι επικεντρωμένες, ενώ από τους μέχρι τώρα ελέγχους έχουν προκύψει...λαβράκια. Δώδεκα είναι οι βασικοί στόχοι όπου επικεντρώνονται οι έρευνες. Μεταξύ των άλλων, σε πρώτο πλάνο μπαίνουν τα κέντρα διασκέδασης-πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να μπει λουκέτο σε 20 κέντρα- ιδιοκτήτες πισίνων που δεν έχουν δηλωθεί, "κρυφά" ακίνητα, παράνομες επιστροφές ΦΠΑ αγροτικών προϊόντων, παράνομες προμήθειες στο σύστημα υγείας και κοινωνικής ασφάλισης, ακόμη και προμήθειες για την αγορά φρεγατών και υποβρυχίων".


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ του Σαββάτου: "Τρομοκρατημένοι οι Θρακιώτες".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η δημιουργία αμιγώς τουρκόφωνων περιοχών μέσα στη Θράκη, στις οποίες η παρεμβατικότητα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής τείνει να γίνει αποκλειστικός και υπέρτατος νόμος, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το φαινόμενο αυτό υλοποιείται μέσω των κατά τόπους αντιπροσώπων και καλοπληρωμένων "πρακτόρων" οι οποίοι δεν δίνουν αναφορά για οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή τους".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Εντυπωσιακές "τούμπες" από Παπανδρέου - Σαμαρά μετά την κατατρομοκράτησή τους από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "τρόμαξαν στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και άρχισαν τις "τούμπες". Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών, ο υπουργός Εργασίας και ο υπουργός Δικαιοσύνης κατέφυγαν σε δηλώσεις επικοινωνιακά τρικ για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να καταδείξουν στο λαό ότι μπορεί να είναι οι "σφαγείς" των εργασιακών, συνταξιοδοτικών και εργατικών -μισθολογικών δικαιωμάτων τους, αλλά από την άλλη τα καταγγέλλουν ως "ξένα" αντιλαϊκά και ως μέτρα που τους στριμώχνουν ιδεολογικά, ενώ ο Σαμαράς αναδιπλώνεται στο εσωτερικό της ΝΔ".



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αλλαγές κοροϊδία για να κατευνάσουν τη λαϊκή οργή. Νέο επικοινωνιακό τρικ ετοιμάζει ο Λοβέρδος".



Η εφημερίδα γράφει ότι "σε βελτιώσεις της τελευταίας στιγμής στο τελικό κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος προσφεύγει η κυβέρνηση υπό την πίεση της κοινωνικής δυσαρέσκειας αλλά και των εσωκομματικών αντιδράσεων και με το βλέμμα στην ψήφιση του ασφαλιστικού την ερχόμενη εβδομάδα".



ΕΣΤΙΑ: "Επιστροφή στις βασικές αξίες. Το αντίδοτο στην παρούσα κρίση".



Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε περιόδους κρίσεως που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες τις οποίες δεν μπορούν να αντιπαρέλθουν, τείνουν να επιστρέφουν στις βασικές αξίες. Αυτό είναι ο κανόνας της ζωής. Όταν ο άνθρωπος βάλλεται, ακουμπάει εκεί όπου αισθάνεται ασφαλής. Και σήμερα ασφάλεια μπορούν να του παράσχουν μόνο οι βασικές αξίες, όπως αγάπη, φιλία, αλλελεγγύη, συμπόνια, αλτρουισμός, αλλά και σκληρή εργασία, ως μέσον προόδου και καταξιώσεως".



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Εκρηκτικό κλίμα στο ΠΑΣΟΚ για τα εργασιακά. Απειλές βουλευτών ότι θα καταψηφίσουν το ασφαλιστικό".



Η εφημερίδα αναφέρει ότι "κινήσεις αναδίπλωσης με στόχο την εκτόνωση του εκρηκτικού κλίματος που έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ οι προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις αναζητά η κυβέρνηση. Στο στόχαστρο των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος αλλά και συναδέλφων τους στο Υπουργικό Συμβούλιο βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος κατηγορείται από ορισμένους ότι δοκιμάζει τα όρια αντοχής της κυβερνητικής πλειοψηφίας".



Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου: "Πηδάνε ένας - ένας. Εκτροχιάζεται το Συνέδριο. Υπ΄ατμόν και ο Αβραμόπουλος . 10 βουλευτές έτοιμοι να κατέβουν από το τρένο".



Η εφημερίδα γράφει ότι "εκτροχιάστηκε τελείως το Συνέδριο της ΝΔ και παραπέμπει σε τρένο χωρίς φρένα από το οποίο πηδούν πανικόβλητοι οι "επιβάτες" του. Μετά την εκπαραθύρωση της Ντόρας Μπακογιάννη εγκατέλειψε το όχημα ο Κώστας Κιλτίδης, ενώ είναι υπ΄ατμόν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και φέρονται αποφασισμένοι να κατέβουν στην πρώτη στάση δέκα βουλευτές , που θεωρούνται ότι ανήκουν στο κλίμα Μπακογιάννη".



Ο ΛΟΓΟΣ: "Διαφωνεί αλλά υπογράφει το διάταγμα...για τις εργασιακές σχέσεις ο Κ. Παπούλιας".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τη διαφωνία του, εμμέσως πλην σαφώς, με το Προεδρικό Διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις- το οποίο, ωστόσο, θα υπογράψει- εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ο κ. Κάρολος Παπούλιας τόνισε ότι δεν μπορεί, εκ του Συντάγματος, να μην υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις, όπως είχε ζητήσει μια ημέρα νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας".



ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο: "Δάνεια: Πιο λάιτ οι δόσεις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με τα προγράμματα αναχρηματοδότησης των τραπεζών, τα νοικοκυριά που χρωστούν από στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια ή πιστωτικές κάρτες μπορούν να μειώσεις τις δόσεις που πληρώνουν κάθε μήνα ακόμη και στο μισό ή να παγώσουν τις οφειλές τους. Ψαλίδι στο επιτόκιο, επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου, συγκέντρωση των οφειλών σε νέο δάνειο, ακόμα και αξιοποίηση του υπάρχοντος στεγαστικού δανείου για αποπληρωμή οφειλών σε πιστωτικές κάρτες, είναι κάποια από τα αντίδοτα που προσφέρουν πλέον οι τράπεζες για να χτυπήσουν...τον ιό της υπερχρέωσης".

Η ΝΙΚΗ: "Φυλακή και λουκέτα για τους φοροφυγάδες. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί 153 μεγαλογιατρών".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ακόμη και φυλάκιση, εκτός από τα πρόστιμα και τα λουκέτα, επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Ήδη σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γ. Παπακωνσταντίνου κατά τη συνάντησή του με στελέχη του ΣΔΟΕ, φέτος μέχρι τώρα έχουν επιβληθεί πρόστιμα 1,5 δισ. ευρώ έναντι 700 εκατ. ευρώ πέρσι. Και αυτά είναι μόνο η αρχή".

PRESS time:"Το πάρτι της μίζας στις ...ράγες του ΟΣΕ. 9 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς 6 Ελλήνων "για 550 άχρηστα τρένα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, "μπροστά σε έναν ολόκληρο...σιδηρόδρομο στρωμένο με μίζες και σκανδαλώδεις συμβάσεις με τον ΟΣΕ που οδηγούν μέχρι και στο υποβρύχιο που γέρνει(!) βρίσκεται η εξεταστική επιτροπή της Βουλής η οποία ερευνά την υπόθεση της Siemens. Στη Βουλή πριν από λίγες μέρες έφτασε από την Εισαγγελία του Μονάχου φάκελος με τους λογαριασμούς έξι Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι παρέλαβαν μίζα ύψους 9 εκατ. ευρώ από τη Siemens για να παραλάβουν 550 βαγόνια κόστους 300 εκατ. ευρώ , τα οποία ήταν ελαττωματικά!"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Σκλαβοπάζαρο παιδιών με γενίκευση της μαθητείας σε Γυμνάσια - Λύκεια".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "το Προεδρικό Διάταγμα της κυβέρνησης για τις εργασιακές σχέσεις εισάγει τον απαράδεκτο θεσμό της μαθητείας, προσφέροντας πάμφθηνη εργατική δύναμη στο κεφάλαιο τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας από 15 έως 18 χρόνων, επεκτείνοντάς την εκτός από τα ΕΠΑ και τα ΣΠΑΣ σε όλα τα Λύκεια και τα Γυμνάσια".

Σαββατιάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Θησαυρός" φοροφυγάδων. Πάνω από 6.000 καταγγελίες πολιτών στο ΣΔΟΕ το πεντάμηνο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "εκρηκτικές διαστάσεις έχει λάβει η φοροδιαφυγή, αλλά και η αγανάκτηση των πολιτών, των οποίων οι καταγγελίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ γιατροί, συμβολαιογράφοι, ιδιοκτήτες σκαφών και πισίνας, κέντρα διασκέδασης."

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Ανοχύρωτοι στις φλόγες στην Κεντρική Μακεδονία".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "41.400 στρέμματα σε σχέδιο πόλης. Τα "φιλέτα" σε 7 δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης".

ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: " Σαμαράς σε ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ:"Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση".



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ:



ΕΞΠΡΕΣ: "Ανασφάλεια ρευστότητας στις ευρωπαϊκές τράπεζες".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "κλίμα αβεβαιότητα σχετικά με μια νέα κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος λόγω περιορισμένης ρευστότητας επικράτησε χθες στην ευρωζώνη, στρέφοντας τους επενδυτές στην ασφάλεια του χρυσού, ο οποίος κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ στα 1.260,20 δολάρια. Αρνητικά σενάρια για τα ευρωπαϊκά πιστωτικά ιδρύματα πριμοδότησαν οι δηλώσεις του επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια".


ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει". Η τρόικα αποκλείει αναδιάρθρωση του χρέους. Αποκαλυπτική συνομιλία με τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ, Klaus Masuch".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "μετά τις θετικές εκτιμήσεις της τρόικας για την πορεία υλοποίησης του μνημονίου και τις προβλέψεις για ηπιότερη ύφεση, ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ Klaus Masuch, καθησυχάζει τις αγορές διαμηνύοντας πως η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει. Ούτε να το σκέφτονται το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δεν θέλουν σε Βρυξέλλες, Φραγκφούρτη και Ουάσιγκτον. Και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το αποτρέψουν".

ΚΕΡΔΟΣ: "Ο επίτροπος κρούει τον κώδωνα για τράπεζες σε Ελλάδα και Ισπανία. Ο Αλμούνια εκτιμά ότι Αθήνα και Μαδρίτη θα εφαρμόσουν νέα πακέτα διάσωσης".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "θέμα νέου, κρατικού πακέτου στήριξης ελληνικών τραπεζών, ανοίγει ο επίτροπος Ανταγωνισμού κ. Χοακίν Αλμούνια, στον απόηχο της απόφασης για τη δημοσιοποίηση των stress tests των ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών ομίλων. Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα "Frankfurter Allgemeine Zeitung" εξέφρασε την εκτίμηση ότι ορισμένες τράπεζες, κυρίως "λίγες " ισπανικές και ελληνικές τράπεζες, όπως είπε, είναι πιθανό να ζητήσουν κρατική βοήθεια".



Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: "Η μαύρη Βίβλος της Δικαιοσύνης. Συνέντευξη -φωτιά του α΄αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τραγικό έλλειμμα ανεξαρτησίας χαρακτηρίζει τη Δικαιοσύνη, της οποίας την εικόνα περιγράφει με μελανά χρώματα ο α΄αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Παπανικολάου, σε συνέντευξη-βόμβα στον "ΚτΕ". Ο κ. Παπανικολάου διατυπώνει βαρύτατους χαρακτηρισμούς για οσφυοκάμπτες, αριβίστες, ιδιοτελείς και ανεπαρκείς δικαστικούς λειτουργούς, αλλά και για ωμές παρεμβάσεις κυβερνήσεων, κομματικών παραγόντων και τυραννίσκων συνδικαλιστών προς τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης."



ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σκληραίνει" το κυνήγι κατά της φοροδιαφυγής".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "βραδυφλεγής βόμβα" στα θεμέλια της προσπάθειας για τη μείωση του ελλείμματος είναι οι απώλειες που καταγράφονται στο σκέλος των εσόδων, καθώς το οικονομικό επιτελείο γνωρίζει ότι στο εξής στενεύουν τα περιθώρια για περαιτέρω συγκράτηση των δαπανών. Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, αμέσως μετά την αναχώρηση των ελεγκτών της τρόικας, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΔΟΕ σε μια προσπάθεια να κινητοποιηθεί ο ελεγκτικός μηχανισμός και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις