Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Από τι πάσχει η Βίκυ Σταμάτη - Το πρόβλημα στο στήθος

Από τι πάσχει η Βίκυ Σταμάτη - Το πρόβλη...

Το παρασκήνιο πίσω απο την απουσία της απο τη δίκη

Η απουσία της Βίκυς Σταμάτη από την τρίτη ημέρα της δίκης του Ακη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ο συνήγορός της μίλησε για προβλήματα υγείας, ενώ δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η ίδια ζήτησε ψηλάφηση στο στήθος για εξέταση καρκίνου, κάτι που είναι αδύνατον να γίνει λόγω της σιλικόνης.

Οπως αναφέρει η Espresso, η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει ζητήσει να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας οι αλλαγές στην εμφάνιση της Βίκυ Σταμάτη είναι πλέον εμφανέστατες. «Το χλομό, συγκλονισμένο από πόνο βλέμμα της, η βαθιά θλίψη που αποτυπώνεται στα χαρακτηριστικά της, η αφρόντιστη εμφάνισή της και το αμακιγιάριστο πρόσωπό της παραπέμπουν σε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ οι αλλεπάλληλες μεταφορές στα νοσοκομεία μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα υγείας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Espresso πάντως, πριν από λίγους μήνες η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών με τον ισχυρισμό ότι είχε πόνο στο στήθος και μάλιστα η ίδια φοβόταν για όγκο. Μάλιστα ζήτησε να την ψηλαφίσει ο γιατρός, ώστε να δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, αλλά κατά την εξέταση ο γιατρός δεν μπόρεσε να διαπιστώσει κάτι εξαιτίας των επιθεμάτων σιλικόνης που είχε βάλει στο στήθος της η Βίκυ Σταμάτη. Ετσι το αίτημα για μεταφορά στο νοσοκομείο απορρίφθηκε.

Βέβαια οι περιπέτειες της υγείας της δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το περιστατικό αφού τον Μάιο του 2012 είχε μεταφερθεί στο «Αττικόν» στο Χαϊδάρι, λίγες ημέρες αργότερα στο «Θριάσιο» με αιμορραγία μετά από γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ τον Ιούλιο είχε ζητήσει διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις