Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Που ψάχνει για τον δολοφόνο του Τσίρκα η ΕΛ.ΑΣ.- Άφησαν το τζιπ στα Λουσικά για αποπροσανατολισμό;

 Πάτρα: Που ψάχνει για τον δολοφόνο του ...

Νέα στοιχεία στο φως

19.15 Άφησαν το τζιπ στα Λουσικά της Αχαϊας για να αποπροσανατολίσουν τις αρχές; Αυτό είναι το ερωτηματικό που αναζητά απαντήσεις και απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 38χρονου Πάνου Τσίρκα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες στρέφονται στην κατεύθυνση της Ηλείας, της Ηπείρου (μεταξύ Άρτας και Ιωαννίνων), της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της ενδοχώρας της Αχαϊας, αλλά το πλέον πιθανό είναι ο δολοφόνος του Τσίρκα να κρύβεται εντός Πατρών!

16.43 Ταυτοποίηθηκε το τζιπ που βρέθηκε χθες το απόγευμα καμμένο  στα Λουσικά της Αχαϊας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται με βεβαιότητα για το τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα το μεσημέρι του Σαββάτου στα Ζαρουχλέικα.

21.30 Πληροφορίες του thebest.gr, αναφέρουν ότι πριν από λίγο αστυνομικοί μετέφεραν το όχημα από το σημείο που βρέθηκε στην Υπηρεσία, προκειμένου να το ελέγξουν εξονυχιστικά, με σκοπό φυσικά να βρουν πειστήρια και αποδείξεις που να «δένουν» την υπόθεση και να ταυτοποιούν τους επιβαίνοντες.

Εάν το συγκεκριμένο όχημα, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά την εκτέλεση του Τσίρκα, τότε επιβεβαιώνονται οι μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες μετά το μακελειό στην Ανθείας, οι δράστες έκαναν αναστροφή και εθεάθησαν λίγο μετά στην Ακτή Δυμαίων με κατεύθυνση προς την Κάτω Αχαΐα.

Στο μεταξύ, ανοικτός παραμένει ο φάκελος της δικογραφίας της υπόθεσης, αφού η Αστυνομία, συγκεντρώνει και άλλα στοιχεία για τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας. Ο φάκελος αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του υπόπτου.

20.20 Kινητοποίηση της αστυνομίας αυτή την ώρα στα Λουσικά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr έχει εντοπιστεί ένα Daihatsu Terrios το οποίο ερευνάται αν πρόκειται για το αυτοκίνητο των δραστών του μακελειού της Κυριακής στην Ανθείας. Το αυτοκίνητο  είναι καμμένο.

Το καμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή από κάτοικο της περιοχής ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

- Παράταση ζωής για λίγες ώρες φαίνεται πως είχε πάρει ο 38χρονος Πάνος Τσίρκας! Το βράδυ της Παρασκευής είχε ενημερωθεί ότι κάποιος τον αναζητούσε επίμονα στην περιοχή της οδού Εγλυκάδας, αλλά έσπευσε να φύγει για να μην τον συναντήσει. Ίσως, λένε οι αστυνομικοί, να ήταν ο ίδιος που εκτέλεσε την εν ψυχρώ δολοφονία του το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο BMW του στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα".

Κατά άλλες πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη του thebest.gr η "ενέδρα" είχε στηθεί την Πέμπτη όταν ο Τσίρκας εθεάθη σε κατάστημα της περιοχής Εγλυκάδας αλλά προφανώς πληροφορούμενος ότι κάποιοι τον είχαν αναζητήσει, έσπευσε να φύγει.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι η δολοφονία του Τσίρκα και ο τραυματισμός των δυο συνεπιβατών του στην οδό Ανθείας συνδέεται άμεσα με τη διπλή εκτέλεση που είχε γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από γνωστό κλαμπ της Πάτρας στην οδό Σαχτούρη με θύματα τον 35χρονο ιδιοκτήτη Ίντερνετ καφέ και παίκτη της ομάδας χάντμπολ Ακαδημία των Σπορ Βασίλη Σινούρη και τον 32χρονο Κώστα Φράγκο.

Σημαντικός μάρτυρας θεωρείται και ο Δ. Βαρβαρέσος που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Τσίρκα, τραυματίστηκε ελαφρά όταν εκείνος έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. και κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας από τους δολοφόνους, που τον καταδίωξαν πυροβολώντας!

Είναι ο μόνος που μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες, καθώς ο δεύτερος τραυματίας Νικόλαος Ντάντης δεν είναι σε θέση να καταθέσει καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Π.Π.Ν.Π. Γι’ αυτό, ο Βαρβαρέσος φιλοξενείται στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας υπό στενή αστυνομική προστασία, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Ο Τσίρκας δολοφονήθηκε από δυο εκτελεστές που έδρασαν με επαγγελματικό τρόπο, πυροβολώντας  τον ταυτόχρονα από διαφορετικά  σημεία.

Ο 38χρονος βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά και ήταν αδύνατο να ξεφύγει! Τα όπλα ήταν διαφορετικού διαμετρήματος και οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στους επτά κάλυκες και στις τρεις βολίδες που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας για να εξακριβώσουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις