Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επανήλθε η ηρεμία στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου - Στα κελιά τους οι κρατούμενοι

Πάτρα: Επανήλθε η ηρεμία στις Φυλακές Αγ...

Διαμαρτυρία για την έλλειψη γιατρού και το φτωχό... συσσίτιο

21.20: Στα κελιά τους μπήκαν πριν από λίγο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του thebest.gr, οι κρατούμενοι της Α' Πτέρυγας των Φυλακών του Αγίου Στεφάνου, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Εισαγγελέα. Έτσι, η έκρυθμη κατάτασταση που είχε δημιουργηθεί νωρίτερα, ομαλοποιήθηκε πλήρως.

Την εξέλιξη επιβεβαίωσε μιλώντας στο thebest.gr και ο Πατρινός Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Μιχάλης Σκανδάμης.

21.04: Προς εκτόνωση βαίνει η κατάσταση στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όπου νωρίτερα οι κρατούμενοι της Α' Πτέρυγας αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους. Οι κρατούμενοι συναντήθηκαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, με τον Εισαγγελέα των Φυλακών, που κατέφθασε στο σημείο, και του παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Δυο είναι τα βασικά ζητήματα που έθεσαν: Την απουσία γιατρού από τις φυλακές, αφού ο προηγούμενος έφυγε τον περασμένο Δεκέμβριο και δεν έχει αντικατασταθεί.

Τη μείωση στο μισό των κονδυλίων σίτισης της φυλακής.

Αυτή την ώρα υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις έξω από το κέντρο κράτησης, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να επέμβουν.

19.53: "Μπαρούτι μυρίζει" αυτή την ώρα στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατούμενοι Α’ Πτέρυγας αρνούνται να επιστρέψουν στα κελιά τους.

Επί τόπου σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις και ο Εισαγγελέας.

Οι κρατούμενοι διαμαρτύρονται για τις κακές συνθήκες διαβίωσής τους, την απουσία γιατρού στις φυλακές, αλλά και για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις