Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συναυλία στο "Απόλλων" από τα παιδικά τμήματα της Πολυφωνικής

Συναυλία στο "Απόλλων" από τα ...
Νασοπούλου Δέσποινα

Ελεύθερη η είσοδος για το κοινό

Πραγματοποιείται αύριο Σάββατο στις 8.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων",  η καθιερωμένη συναυλία των παιδικών τμημάτων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ: ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ: ‘’ ΜΙΚΡΟΙ ΧΟΡΩΔΟΙ’’ και ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ. Τη φετινή χρονιά θα παρουσιαστεί  το μουσικό δρώμενο: ‘’Ο γύρος  του κόσμου σε 80 λεπτά’’, του οποίου τα κείμενα έχουν στηριχτεί στο παραμύθι της Άννας Δενδρινού: ‘’ Ήταν λέει, ένα όνειρο’’. Πρόκειται για μία πολυδιάστατη παρουσία των μελών των δύο τμημάτων του Οργανισμού, με μουσική και τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Η κινησιολογία ανήκει στην  Ασπασία και Κατερίνα Πολυμενάκου,  ενώ το video- art του δρώμενου έγινε από την Νάνσυ Χριστοπούλου. Συμμετέχουν οι: Μάνια Ασημακοπούλου [κρουστά- ούτι], ο Ανδρέας Μπένος [κιθάρα], ο Άρης Πιστόλας και η Λούση Χριστοδούλου [πιάνο]. Τραγουδούν οι: Κατερίνα Μπαβέλου, Δημητριάνα Πάντη, Δήμητρα Τσατσού, Αγγελική Τσοκόλη και Ηλίας Κουρτέσης και ασφαλώς οι δύο παιδικές χορωδίες του Οργανισμού. Την αφήγηση επιμελείται η Άννα Δενδρινού, ενώ βοηθός διεύθυνσης είναι η Ελένη Μουζάκη.

Τη γενική επιμέλεια, τη σκηνοθεσία  και τη διεύθυνση του δρώμενου έχει η Διευθύντρια των δύο τμημάτων, Κατερίνα Πολυμενάκου.

Την Κυριακή το πρωί το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ  ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας  Ημέρας Περιβάλλοντος, θα παραστεί στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο Σύλλογος Υγείας και Περιβάλλοντος Περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταροχωρίου, όπου και θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα ποικίλης μουσικής, με τη διεύθυνση της Δήμητρας Πίτσου και στο πιάνο την Αλμπένα Πένκοβα.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 8.30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’ [Κορίνθου 280], το ρεσιτάλ αποφοίτησης της σπουδάστριας του ΑΧΑΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ- τμήματος της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Ήρας Ζέρβα, τάξης πιάνου της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Ωδείου, Ρόνας Ζορμπά. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture