Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Κορωνοϊός Νάσος Νασόπουλος Πόλεμος στην Ουκρανία Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα Πανελλήνιες 2022 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση παλιών φιλοτεχνημένων συρταριών από τη ΔΗΚΕΠΑ

Έκθεση παλιών φιλοτεχνημένων συρταριών α...

Τις ημέρες των Χριστουγέννων

Μια πρωτότυπη έκθεση που θα συνδυάζει τη δημιουργική  ικανότητα τη φαντασία και την προσφορά στο συνάνθρωπο πρόκειται να φιλοξενηθεί, ύστερα από το ενδιαφέρον που έδειξε η ΔΗΚΕΠΑ και κατόπιν της πρωτοβουλίας της Επιχείρησης, στην Αιγιάλεια τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αντικείμενο της έκθεσης θα είναι παλιά φιλοτεχνημένα συρτάρια. Κάθε μορφή δημιουργίας πάνω σε ένα παλιό συρτάρι μπορεί να αποτελέσει έκθεμα, ενώ κάθε δημιουργός θα συμβάλει με τον τρόπο του στο κοινωνικό έργο της Δημοτικής Επιχείρησης, εφόσον τα έσοδα της έκθεσης θα δοθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η έκθεση  θα πραγματοποιηθεί  σε συνεργασία με τη Δράση Ελληνίδων Bloggers, μια διαδικτυακή και συγκινητική πρωτοβουλία εθελοντών που ασχολούνται με διακόσμηση παλιών συρταριών, αλλά και με άλλου είδους χειροποίητες κατασκευές εκθέτοντας τα έργα τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο στόχος της ΔΗΚΕΠΑ δεν είναι άλλος από το να ενώσει τις δικές της δυνάμεις, τη φαντασία, τη θέληση αλλά και την αγάπη για το συνάνθρωπο, με αυτές της  ομάδας των Bloggers που δραστηριοποιούνται ανά την υφήλιο.  Οι εθελοντές της Ομάδας Α’ αλλά και όλοι οι δημότες της Αιγιάλειας θα αποτελέσουν μέσα από τη δημιουργία τους έναν ακόμα κρίκο σε αυτή τη μακριά αλυσίδα που ενώνει τους ανθρώπους μέσα από τη δημιουργία και το φιλάνθρωπο πνεύμα.

Η ΔΗΚΕΠΑ θέλοντας να καλωσορίσει  το νέο σπίτι του Οργανισμού «Το  Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αίγιο (ευγενική προσφορά της κας Ιζαμπέλλα Αρβανίτη) θα του προσφέρει τα έσοδα της έκθεσης στηρίζοντας το θεάρεστο έργο του γνωστού Οργανισμού, που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας.  Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Για μια ακόμη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αιγιάλειας επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει τους Αιγιαλείς και να τονώσει το φιλάνθρωπο  αίσθημά τους. Η θεματολογία που θα φιλοξενήσει κάθε συρτάρι θα είναι ελεύθερη εκφράζοντας αποκλειστικά και μόνο την έμπνευση του κάθε δημιουργού.

Με την ελπίδα πως και η «ψυχή» της Αιγιάλειας θα ευαισθητοποιηθεί σε αυτό το κάλεσμα αγάπης, αναμένουμε ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 26913 60607, 60660, στο fax: 26910 28210 είτε στο e-mail της ΔΗΚΕΠΑ : [email protected] έως 5 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, συμμετοχές θα γίνονται δεκτές και από όμορους Δήμους καθώς πρόκειται για μια συνολική προσπάθεια. Οι εμπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής θα βοηθήσουν ώστε να γίνουν έγκαιρα οι απαραίτητες διαδικασίες για τη συγκέντρωση των συρταριών και για την άρτια  διοργάνωση της έκθεσης, οι ημερομηνίες διεξαγωγής της οποίας θα ανακοινωθούν πολύ πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uyKYrLTiGi0 ή να τηλεφωνούν στα :26913 60607 & 60660.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture