Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τράπεζα κυπριακών συμφερόντων θέλει να μπει χορηγός στο ΔΗΠΕΘΕ και το Φεστιβάλ

Πάτρα: Τράπεζα κυπριακών συμφερόντων θέλ...

Σε μια εποχή που οι πολιτιστικοί φορείς της πόλης περνούν περίοδο μεγάλης αφραγκίας

Πολύτιμη οικονομική βοήθεια από Τράπεζα κυπριακών συμφερόντων που λειτουργεί υποκατάστημα και στην Πάτρα, θα έχουν εκτός απροόπτου το ΔΗΠΕΘΕ και το Φεστιβάλ της αχαϊκής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebsest, οι άνθρωποι της Τράπεζας έχουν έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους εκ μέρους του Δήμου Πατρέων και ήδη έχουν καταθέσει αίτηση χορηγίας για όλες τις πολιτιστικές δράσεις του ΔΗΠΕΘΕ, ενώ ανάλογη κίνηση αναμένεται να κάνουν και για το Φεστιβάλ.

Σε μια περίοδο που τα οικονομικά του Δήμου είναι εξαιρετικά δύσκολα και οι επιχορηγήσεις είναι μειωμένες, κινήσεις σαν και αυτές μπορεί ν’ αποτελέσουν «σανίδα σωτηρίας» για τους Φορείς του πολιτισμού της πόλης.

Οι ίδιες πηγές του thebest αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Μάλιστα η εν λόγω Τράπεζα εξετάζει το ενδεχόμενο να ενισχύσει και κορυφαίες τοπικές ομάδες της Πάτρας, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις