Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σαμαράς διέγραψε τον Αριστοτέλη Παυλίδη

Ο Σαμαράς διέγραψε τον Αριστοτέλη Παυλίδη

Έκανε ό,τι δεν έκανε ο Καραμανλής

Ό,τι δεν έκανε ο Κώστας Καραμανλής όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των άγονων γραμμών στο Αιγαίο, το έκανε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς: διέγραψε από τη ΝΔ τον Αριστοτέλη Παυλίδη, υπουργό Αιγαίου επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Ο Παυλίδης, στις εκλογές του 2009 δεν είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ωστόσο η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής είχε απορριφθεί με τις ψήφους της ΝΔ που είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Ο Παυλίδης είχε κατηγορηθεί από τον πλοιοκτήξτη Μανούση γαι αδιαφανείς διαδικασίες στην ανάθεση των δρομιλογίων των άγονων γραμμών του Αιγαίου υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι ο πρώην υπουργός τού είχε ζητήσει κατ΄επανάληψη χρήματα. Τη διαγραφή του τέως βουλευτή Δωδεκανήσου Αριστοτέλη Παυλίδη από μέλος του κόμματος αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε υπό τον κ. Ιωάννη Τραγάκη.

Είχε προηγηθεί έγγραφο του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά το οποίο παρέπεμπε τον κ. Παυλίδη στην επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

«Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις