Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του Τύπου είναι:
Το ζήτημα των ημιϋπαίθριων, το νέο φορολογικό σύστημα και οι κατασχέσεις των ακινήτων για χιλιάδες φορολογούμενους καθώς και τα δυστυχήματα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα, απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων τα οποία εχουν ως εξής:
* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πάσχα με αίμα!...Πάνω από ένα εκατομμύριο ΙΧ βγήκαν από την Αθήνα".
* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Στην πρέσα για 40 ημέρες. Ο "Γολγοθάς" της ελληνικής Οικονομίας συνεχίζεται , η "Ανάσταση" αργεί..."
* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στο σφυρί ακίνητα του Δημοσίου αξίας 280 δισ. ευρώ για να γλυτώσουμε από τους διεθνείς τοκογλύφους και να εκμηδενίσουμε το δημόσιο χρέος".
* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Νέα Ιερά Εξέταση για την ελληνική οικονομία. Νέος δανεισμός, άφιξη κλιμακίου ΔΝΤ και Σουηδού τοποτηρητή".
* ΕΘΝΟΣ: "Κατασχέσεις ακινήτων από την Εφορία. Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για 1.521 οφειλέτες του Δημοσίου".
* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μετά την βαρυσήμαντη δήλωση του Πατρός και Ποιμενάρχου του Λαού της Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισε: Τω Πάρι η Ελλάς ευγνωμονούσα! "
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Στο "σφυρί" 50.000 σπίτια για να μην τα πάρουν οι τράπεζες. Σε απόγνωση οι δανειολήπτες ιδιοκτήτες τους- Τα πουλάνε σε εξευτελιστικές τιμές".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Χτίζουν" φορο 10% για τους ημιυπαίθριους. Στόχος η είσπραξη 2 δισ. ευρώ υπέρ ελλείμματος μέσω "πράσινου" ταμείου".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ημιυπαίθριοι: Νόμιμοι με 3 όρους. Με πράσινο ταμείο επιχειρούν να παρακάμψουν τον σκόπελο του ΣτΕ".
* ΕΣΤΙΑ: "Επιβάλλεται αλλαγή ψυχολογίας. Έχει καταρρακωθεί το ηθικό των πολιτών".
* ΤΑ ΝΕΑ: "Αισχροκέρδεια χωρίς... πλαφόν. Βενζίνη : σε νέα ύψη οι τιμές- πυροτέχνημα οι έλεγχοι".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










