Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θόδωρος Πάγκαλος: Αδύναμη μια κυβέρνηση συνεργασίας

Θόδωρος Πάγκαλος: Αδύναμη μια κυβέρνηση ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

"Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του ΠαΣοΚ"

Την εκτίμηση ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του απέρριψε το Μνημόνιο διατύπωσε, μιλώντας στο Mega ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος. Σημείωσε, πάντως, ότι «η απόφαση του λαού ήταν να βγει από τη δυσκολία εξωλογικά, αλλά τέτοιες καταστάσεις τιμωρούνται από τη λογική».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και ΠαΣοΚ προέβλεψε ότι μπορεί, με βάση το Σύνταγμα, να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες 151 έδρες για τη δεδηλωμένη, συμπλήρωσε, όμως, ότι πολιτικά η κυβέρνηση αυτή θα είναι αδύναμη.

Για το ενδεχόμενο να μην ευδοκιμήσουν οι διερευνητικές εντολές, ο κ. Πάγκαλος, που σημειώνεται ότι είναι το μόνο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η τρόικα, αντιλαμβανόμενη ότι δεν θα έχει συνομιλητή, να αναβάλει τη δόση του δανείου και να μην είναι ως εκ τούτου δυνατή η πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Εν τω μεταξύ, σε μήνυμά του στο twitter ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του ΠαΣοΚ και την κατάσταση που προκύπτει από το σύνολο των αποτελεσμάτων».

Ακόμη, ανέφερε πως θεωρεί «εντελώς φυσιολογικό ο αρχηγός του πρώτου κόμματος να είναι πρωθυπουργός».

Επίσης, σημειώνει: «Με βάση τα όσα έχουν λεχθεί υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση: να αλλάξει ο κ. Σαμαράς την άποψή του περί αυτοδυναμίας και να συνεργαστεί. Υπάρχει και μια αδύνατη κατάσταση: κυβέρνηση όλων των υπολοίπων κομμάτων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις