Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Να ανασταλεί η εκκαθάριση είπε για την Αχαϊκή ο Χάρης Καστανίδης - Στις 8.30η ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο

Πάτρα:Να ανασταλεί η εκκαθάριση είπε για...

Επαφές και με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου που του έθεσαν το θέμα της Ολυμπίας Οδού

7.05 Mετά το Δημαρχείο ο Χάρης Καστανίδης κατευθύνθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, όπου συνεδρίαζε η Διοικούσα Επιτροπή του φορέα. Εκτός από το ζήτημα της Αχαϊκής ο Πρόδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας έθεσε και το ζήτημα της Ολυμπίας Οδού. Όπως ανέφερε στον κ. Καστανίδη, έχει κατασκευαστεί μόνο το 18% του έργου, οι εργολάβοι έχουν πληρωθεί για το 50% και επεσήμανε την ανάγκη να ολοκληρωθεί ο δρόμος. Μάλιστα του είπε χαριτολογώντας ότι σκέφτονται να αποδίδουν σε όποιον περνά αυτό τον δρόμο έπαινο ήρωα..

Ο κ. Καστανίδης από την πλευρά του τόνισε ότι δεν τον εντυπωσιάζει το γεγονός και χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το έργο για την ευρύτερη περιοχή.

 

 

6.55 Στη συνάντηση του Χάρη Καστανίδη με τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργο Ρώρο κυριάρχησε το θέμα της Αχαϊκής Τράπεζας. Όπως είπε ο κ. Καστανίδης το λουκέτο στην Αχαϊκή Τράπεζα αποτελεί ένα σοβαρό οικονομικό και κοινωνικό θέμα και εξέφρασε την ευχή όσα εκφράζονται προεκλογικά να τηρηθολυν στην πράξη μετεκλογικά, τονίζοντας πως είναι ανάγκη στην ταλαιπωρημένη Αχαΐα να μην προστεθούν και άλλα προβλήματα.

Εκτίμησε δε ότι είναι απαραίτητο να ανασταλεί η εκκαθάριση για επαρκή χρόνο και μέχρι νσ βρεθεί η κατάλληλη λύση.

 

 

18.33 Στο Δημαρχείο της Πάτρας βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Χάρης Καστανίδης,Πρόεδρος της Κ.Ο. της Κοινωνικής Συμφωνίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και φορείς της πόλης.

Στις 19.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, στην αίθουσα συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Στις 20.30 θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωσηπου διοργανώνει η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «ΑSTIR».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις