Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάκης Μαυρόγιαννης: Αλαλούμ με την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες

Σάκης Μαυρόγιαννης: Αλαλούμ με την επιστ...

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α' ΔΟΥ

Απαράδεκτο χαρακτήρισε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Σάκης Μαυρόγιαννης το γεγονός ότι ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα η επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες της Αχαΐας παρά το γεγονός ότι έχουν υποβληθεί, εδώ και καιρό, όλα τα αναγκαία παραστατικά. Ο κ. Μαυρόγιαννης επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο της Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα και παράλληλα να μεταφέρει την αγωνία χιλιάδων αγροτών που βλέπουν το κράτος, με τις ολιγωρίες και τις καθυστερήσεις του, να τους ωθεί ακόμα βαθύτερα στο οικονομικό τέλμα και στην απόγνωση.

«Εξέφρασα την έντονη διαμαρτυρία μου για το γεγονός ότι η επιστροφή ΦΠΑ βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα ενώ κανείς δεν μπορεί να δώσει μια σαφή διαβεβαίωση για το πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους», ανέφερε ο κ. Μαυρόγιαννης μετά την επίσκεψη του στην Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Και πρόσθεσε: «Οι αγρότες σήμερα βουλιάζουν κάτω από το βάρος του αυξημένου κόστους της παραγωγής, του μειωμένου τζίρου και των διαρκώς αυξανόμενων υποχρεώσεων και μέσα σ’ όλα αυτά έρχεται και η καθυστέρηση στην επιστροφή του ΦΠΑ να τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ακόμα ότι οι αρμόδιοι κρατικοί παράγοντες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγροτικός τομέας φυλλοροεί ενώ πολλοί εκ των αγροτών δεν είναι σε θέση να αγοράσουν ούτε τα στοιχειώδη εφόδια ώστε να συνεχίσουν την καλλιεργητική τους δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις