Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

BAL DE TETE: Ο απόηχος του μεγάλου χορού του Πατρινού Καρναβαλιού

BAL DE TETE: Ο απόηχος του μεγάλου χορού...

Δείτε φωτό

Ξέδωσαν με την ψυχή τους και με αμίμητες καρναβαλικές εμπνεύσεις και τρελό  κέφι οι παρευρισκόμενοι στο Μεγάλο Χορό του Πατρινού Καρναβαλιού 2012. Με ευρηματικές μεταμφιέσεις, πρωτότυπα καπέλα και εξαιρετικά μακιγιάζ παρέλασαν στον οικείο, ζεστό και ανάλογα διακοσμημένο χώρο της «Ακτής Δυμαίων» κυρίες και κύριοι της πόλης και όχι μόνο, γιορτάζοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο το Σάββατο,  τη μεγαλύτερη και πιο λαμπρή νύχτα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το θέμα του χορού «bal de tete» προκάλεσε ξεχωριστές καρναβαλικές και χιουμοριστικές παρουσίες, αλλά και δεινές χορευτικές επιδόσεις δημιουργώντας μια άκρως κεφάτη ατμόσφαιρα, αντάξια του πάθους με το οποίο οι Πατρινοί νιώθουν και γιορτάζουν το Καρναβάλι τους. Τον καλύτερο εαυτό της για την επιτυχία του χορού έδωσε η εξαιρετική μπάντα του κέντρου με τις θαυμάσιες μουσικές επιλογές της.

Στα επίτιμα  χορευτικά ζευγάρια βεβαίως αυτό του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά και της συζύγου του αλλά και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας Ηλία Γρηγόρη και της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρίας Ντάρδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις