Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτος σάλος: Στη φόρα τα στοιχεία χρηστών του Youporn

Απίστευτος σάλος: Στη φόρα τα στοιχεία χ...

Δημοσιεύτηκαν από hackers στο Internet

Χάκερς κατάφεραν να διεισδύσουν στο λογισμικό της ιστοσελίδας, προκαλώντας... πονοκέφαλο σε εκατομμύρια χρήστες του. Τα στοιχεία τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου χρηστών του YouPorn δημοσιεύτηκαν από hackers στο Internet.

Μετά την επίθεση στο δημοφιλές site, τα ονόματα, e-mail, κωδικοί εισόδου αλλά και οι ημερομηνίες γέννησης ήταν διαθέσιμα σε οποιονδήποτε, αφού αναρτήθηκαν online με τη μορφή απλού κειμένου...
Αν και δεν υπάρχουν ακόμη επαρκείς πληροφορίες για την επίθεση, υπεύθυνο θεωρείται καταρχάς το ίδιο το site, το οποίο δε μερίμνησε για την ασφάλεια του server στον οποίο ήταν αποθηκευμένα τα δεδομένα αυτά.

Είναι λοιπόν ιδιαίτερα πιθανό πάρα πολλοί χρήστες να στραφούν εναντίον του, καθώς η δημοσιοποίηση των ονομάτων τους είναι βέβαιο ότι θα τους δημιουργήσει πάρα πολλά... προσωπικά προβλήματα. Πέρα από αυτά όμως, οι χρήστες διατρέχουν έναν ακόμη κίνδυνο: μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα για να μπει και σε άλλους λογαριασμούς τους, στην περίπτωση που χρησιμοποιούν το ίδιο username και password και σε άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις