Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα καλή για ξεκινήματα, ενώ το κλίμα είναι ήπιο, καθώς σχηματίζει θετική όψη με την γλυκιά Αφροδίτη. Εύκολα παίρνετε όσα θέλετε, η επικοινωνία γίνεται σε καλό κλίμα και με θετική διάθεση, ενώ ο συναισθηματικός σας κόσμος ισορροπεί και κάνετε πράγματα που σάς ευχαριστούν.

Ιχθείς

Μια ήσυχη και εσωστρεφής μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και να δίνει την ανάγκη για απομόνωση, φυγή, επαφή με τη φύση, αλλά και για καλλιτεχνική δημιουργία και απόλαυση. Εύκολα κλείνετε ορισμένα θέματα σήμερα, οικονομικά ή άλλα. Βελτίωση των εσόδων και αίσθημα γαλήνης κι ασφάλειας.

Κριός

Σχετικά ήπια ξεκινάει η εργασιακή εβδομάδα, ενώ η Σελήνη τονίζει τον οίκο της φιλίας και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και την ευκαιρία για δικτύωση. Η θετική όψη που σχηματίζει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, βγάζει τον γλυκό εαυτό σας στην επιφάνεια, ενώ θα απολαύσετε πράγματα που σάς κάνουν να νιώθετε όμορφα.

Ταύρος

Η Σελήνη απ’ τον Υδροχόο σήμερα τονίζει τον επαγγελματικό σας οίκο, ενώ σχηματίζει θετική όψη με την γλυκιά Αφροδίτη, κι έτσι το κλίμα είναι ευχάριστο και σχετικά ήσυχο. Ευνοούνται επαφές με άτομα εξουσίας, καθώς η συμφωνία απόψεων έρχεται εύκολα. Προωθείστε τον εαυτό σας, την εικόνα και τη δουλειά σας.

Δίδυμοι

Θετικά και ήρεμα ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα, με την Σελήνη απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου να τονίζει θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών. Καλή μέρα για διάβασμα, γράψιμο και φιλοσοφία. Οι φίλοι σήμερα είναι μια θετική επιρροή και θα περάσετε καλά με τις παρέες σας αλλά και με τις online επαφές σας.

Καρκίνος

Θέματα οικονομικών τονίζει σήμερα η Σελήνη, κυρίως ό,τι σχετίζεται  με δάνεια, κάρτες, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες και τα οικονομικά του συντρόφου, όπου εύκολα τακτοποιούνται ανάλογα ζητήματα. Είναι μια μέρα πιο ήπια, εσωστρεφής και ερωτική. Ευνοείται η συνάντηση με άτομα με επιρροή, αλλά και η ενδοσκόπηση.

Λέων

Μια κοινωνική, ήσυχη και ευχάριστη μέρα, με τη Σελήνη απ’ τον Υδροχόο να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι θα έχετε επαφές, συναντήσεις, γνωριμίες και socializing, σε θετικό κλίμα. Καλή μέρα για συζητήσεις με συνεργάτες. Εύνοια δέχεστε και σε σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια. Απόλαυση των αισθήσεων.

Παρθένος

Τον εργασιακό οίκο τονίζει σήμερα η Σελήνη, αλλά και ζητήματα καθημερινής ρουτίνας και υγείας. Η παραγωγικότητά σας σάς ικανοποιεί, το κλίμα στη δουλειά είναι ήρεμο και θετικό, ενώ επίσης ευχαρίστηση σάς δίνει η τακτοποίηση του σπιτιού και άλλων λεπτομερειών της καθημερινότητας. Ευνοείται το ξεκίνημα δίαιτας.

Ζυγός

Μια θετική και ήρεμη μέρα, με τη Σελήνη απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου να φτιάχνει τη διάθεση, να ανεβάζει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα και να φέρνει ευκαιρίες για φλερτ, παιχνίδι, διασκέδαση αλλά και επαφή με τα παιδιά. Στις σχέσεις το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά και ανταλλάσσονται όμορφα συναισθήματα.

Σκορπιός

Ήπια η επιρροή των πλανητών σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα του σπιτιού. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστο cocooning στη θαλπωρή του σπιτιού και με τους δικούς σας, ενώ εύκολα τακτοποιείτε ζητήματα οικογενειακά και οικιακά. Και το κλίμα στη δουλειά είναι θετικό. Τα συναισθήματα ισορροπούν.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον οίκο της επικοινωνίας, κι έτσι είναι μια μέρα με συζητήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες και αρκετές μετακινήσεις, σε θετικό κλίμα. Νέες ιδέες και ευκαιρία για διάβασμα και γράψιμο. Επαφή με αδέρφια και συγγενείς. Οι αισθηματικές σχέσεις βελτιώνονται και η επικοινωνία με το ταίρι σας είναι ευχάριστη.

Αιγόκερως

Θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ σχηματίζει θετική όψη με την Αφροδίτη. Έτσι εύκολα και χωρίς άγχος τακτοποιείτε οικονομικά ζητήματα, και τα έσοδα παρουσιάζουν μικρή βελτίωση. Καλή μέρα για αγορές, πωλήσεις και συμφωνίες. Αίσθημα ασφάλειας, ενώ και το κλίμα στο σπίτι είναι όμορφο κι ειρηνικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being