Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: «Χρέος της κυβέρνησης είναι να κάνει σωστά τη δουλειά της…»

Άγγελος Τσιγκρής: «Χρέος της κυβέρνησης ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Δήλωση για νέα δημοσκόπηση

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νέας δημοσκόπησης της εταιρείας “VPRC” για το περιοδικό “Επίκαιρα” (22/12)- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακόμα μία έρευνα βεβαιώνει το σταθερά μεγάλο διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ στις εκλογικές προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Προβάδισμα που εκτιμάται στις 12,5 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής που κάνει η εταιρεία, η ΝΔ συγκεντρώνει 30,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ περιορίζεται στο 18%.

Η εκτίμηση αυτή, που αποδίδει πλέον σταθερά ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι όλων των άλλων κομμάτων, καταγράφεται σε ένα περιβάλλον εντεινόμενης και καθολικής σχεδόν ανησυχίας και ανασφάλειας των πολιτών, όπως διατυπώνεται από το 91% που απάντησαν ότι δεν νοιώθουν καμία σιγουριά για το μέλλον.

Παράλληλα, 78% απάντησε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση, έναντι μόλις του 10% που απάντησε «σωστή κατεύθυνση», με πολύ χαρακτηριστική τη μεγάλη μεταστροφή που σημειώνεται σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα όπου οι αντίστοιχες απαντήσεις στο ίδιο ερώτημα της ίδιας εταιρείας ήταν 52% “λάθος κατεύθυνση” και 32% “σωστή κατεύθυνση»” 
Η εντεινόμενη ανασφάλεια των πολιτών αντικατοπτρίζεται άλλωστε και στη σημειούμενη ραγδαία μείωση τηςεμπιστοσύνης στη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία περιορίζεται σήμερα στο 26%, με το 65% να απαντά ότι δεν την εμπιστεύεται, ενώ τον προηγούμενο μήνα ο βαθμός εμπιστοσύνης είχε μετρηθεί στο 48% με μόνο το 38% να εκφράζει την αντίθετη άποψη.

Είναι προφανές ότι, καθώς ο καιρός περνάει, το μόνο που προσλαμβάνουν οι πολίτες είναι οι παλινωδίες των προβεβλημένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που διαγκωνίζονται για τη θέση του προέδρου στη μετά Παπανδρέου εποχή.  
Η κοινωνία, όμως, δεν ενδιαφέρεται για τα εσωκομματικά και τις εσωτερικές λειτουργίες και αντιπαραθέσεις των στελεχών των κομμάτων.

Οι Έλληνες ζητούν από τους πολιτικούς τους εκπροσώπους την επίλυση των πιεστικών προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.Οι πολίτες αναμένουν από την -ειδικού σκοπού και περιορισμένου χρόνου- σημερινή κυβέρνηση να κάνει σωστά τη δουλειά της ώστε το συντομότερο δυνατόν να έρθει η ώρα της κάλπης, όπως έχει ρητά συμφωνηθεί…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις