Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Επιθεώρηση με Γιώργο Παπαζήση, Κώστα Ευριπιώτη, Βασίλη Κούκουρα

Πάτρα: Επιθεώρηση με Γιώργο Παπαζήση, Κώ...

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και στις 26 Δεκεμβρίου στο Πάνθεον τα «Γομάρια με σαμάρια, της Βουλής μας τα καμάρια»

Για τον Χάρη Ρώμα είχαμε ακούσει ότι θα ερχόταν τα Χριστούγεννα στην Πάτρα για να παρουσιάσει την καινούρια του παράσταση «Είδα το Χάρη με τα μάτια μου» ωστόσο άλλη θεατρική παράσταση και συγκεκριμένα επιθεώρηση θα έρθει στα μέρη μας και θα ανέβει στο θέατρο Πάνθεον ανήμερα τα Χριστούγεννα και την επομένη στις 26 Δεκεμβρίου στις 19.00 και στις 22.00. Πρόκειται για την καινούρια δουλειά των θεατρικών επιχειρηματιών αδελφών Τάγαρη με τίτλο «Γομάρια με σαμάρια, της Βουλής μας τα καμάρια» που μάλιστα ξεκινάει την περιοδεία της ανά την Ελληνική περιφέρεια από την Πάτρα.

Τα κείμενα υπογράφουν οι ηθοποιοί Ντίνος Σπυρόπουλος και Γιώργος Γαλίτης και όπως αντιλαμβάνεστε σατιρίζουν την τρέχουσα πολιτικοκοινωνική επικαιρότητα και ιδιαίτερα τα «καμάρια» μας που μας διοικούν και κυβερνούν και έχουν αναλάβει τις τύχες της χώρας με τα γνωστά ως τώρα αποτελέσματα όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Θεόδωρος Πάγκαλος ή ο Γιώργος Παπανδρέου, πρωθυπουργός μέχρι πριν ενάμιση μήνα.

Επίκεντρο της σάτιρας βέβαια αποτελούν και ο νυν πρωθυπουργός αλλά και οι Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης, και άλλες πολιτικές και όχι μόνο προσωπικότητες. Στόχος της παράστασης που αναμένεται να έχει επιτυχία είναι να κάνει τον κόσμο να γελάσει και να περάσει δύο ξέγνοιαστες και ευχάριστες ώρες ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας που όλοι βιώνουμε.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Γιώργος Παπαζήσης, Γιάννης Παπαθανάσης, Πένυ Σταθάκη, Nτίνος Σπυρόπουλος, Τίσσα Βασιλάκη αλλά και αγαπημένος «Ταμτάκος» της δεκαετίας του ’80 Μιχάλης Μόσιος.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Παπαζήση, η μουσική του Τόλη Κετσελίδη και τα σκηνικά της Μύριαμ Βίντια. Μετά την Πάτρα η παράσταση που ήδη διαφημίζεται στους δρόμους της πόλης με τη γνωστή και αποδοτική μέθοδο της ντουντούκας, θα παρουσιαστεί στον γειτονικό Πύργο στις 27 Δεκεμβρίου και στην Καλαμάτα στις 28/12.

Σύμφωνα με το έργο: τα ελληνικά σπίτια φέτος έχουν μείνει λόγω της οικονομικής κρίσης χωρίς πετρέλαιο και πλέον από την παγωνιά έχουν γίνει παγοδρόμια και οι ένοικοι διαγωνίζονται όπως οι παίκτες στο τηλεοπτικό σώου Dancing on ice.

Η γιαγιά και ο παππούς παίζουν στην εκπομπή black out και μέσα σε όλη αυτή την ακρίβεια εμφανίζεται και η Άνγκελα Μέρκελ με καινούργια μέτρα και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται οι Γερμανοί ξανάρχονται.

Για την παράσταση τα εισιτήρια κοστίζουν 15 και 12 ευρώ ενώ θα ισχύσουν και εισιτήρια εργατικής εστίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture