Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανστρατιά για να μην κλείσει η ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝΠ

Πάτρα: Πανστρατιά για να μην κλείσει η Μ...
Ξανάλατος Νίκος

Αγωνία στην τοπική κοινωνία

Ως εγκληματική πράξη χαρακτηρίζει την απώλεια των υπηρεσιών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, ο Διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. Δημήτρης Κατσικόπουλος. Ο κ. Κατσικόπουλος θεωρεί αδιανόητο το σενάριο να κλείσει η μονάδα, μετά την αποχώρηση από την ομάδα επιστημόνων ενός εκ των τριών γιατρών, που σήμερα αποτελούν το επιστημονικό προσωπικό της.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για προκήρυξη, που πιθανότατα να δημοσιευτεί σήμερα, με την οποία θα γίνει η πρόσληψη δυο επικουρικών γιατρών.Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου, μέχρι το τέλος  Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης.

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος από την πλευρά του,  βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την διεύθυνση  της Παιδιατρικής  Κλινικής και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρίου, προκειμένου να στηριχτεί η μονάδα στο έργο της με κάθε τρόπο.

Πάντως, περισσότερο από ένα χρόνο η μονάδα αντιμετωπίζει προβλήματα στην λειτουργία της, λογω της ελλιπούς στελέχωσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις
Κοινωνία
["\u03a0\u03ac\u03c4\u03c1\u03b1-\u0394\u03c5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u0395\u03bb\u03bb\u03ac\u03b4\u03b1"]
102757
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Ειδήσεις